Forside * Featured

IKEAs ventede Matter-opdatering er nu tilgængelig i beta

-
IKEAs Dirigera hub får snart Matter-understøttelse

Den længe ventede opdatering til Matter for IKEAs Dirigera smart hub er nu endelig på vej

Efter længere tids venten er den opdatering til Matter, som Ikea har lovet til deres Dirigera smart hub, endelig på vej til lancering. Det skriver TechHive

En repræsentant fra Ikea meddelte til TechHive, at beta-testere, der anvender IKEA Home-appen, nu kan få adgang til Dirigeras Matter-opdatering, og at opdateringen vil blive rullet ud “i fremtiden” til “alle brugere og flere produkter.”

Annonce:

Smarthome-leverandøren har ikke angivet en specifik tidsramme for, hvornår den fulde version af Matter-opdateringen vil blive lanceret, men det at den nu er i beta-testning tyder på, at udviklingen nærmer sig sin afslutning.

Her er, hvad IKEA har udtalt om Matter-opdateringen:

“Hos IKEA er vi glade for at kunne afsløre den første version af Matter-support til DIRIGERA-hubben, som nu er tilgængelig for beta-brugere via IKEA Home smart-appen. Den første udgivelse forvandler DIRIGERA-hubben til en Matter-bro, så Zigbee-enheder kan blive kompatible med Matter-netværk. Vi tester denne innovative funktion med fokus på belysningsprodukter udelukkende for vores beta-brugere. Vi indsamler feedback fra brugerne i denne testfase, hvilket vil hjælpe med at forbedre den samlede oplevelse, når opdateringen udvides til at omfatte alle kunder og flere produkter i fremtiden. Flere detaljer følger, så hold øje.”

IKEA introducerede først Dirigera smart hub, efterfølgeren til firmaets oprindelige Tradfri gateway, i 2022. Ved samme lejlighed annoncerede de, at Dirigera ville tilbyde support til Matter med tiden.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.