Forside * Featured

Max åbner i Danmark til maj

-

Max er en udvidet streamingtjeneste med indhold fra HBO Max og Discovery+

Warner Bros. Discovery har i dag meddelt, at deres udvidede streamingplatform, Max, vil blive lanceret i en række europæiske lande, inklusive Danmark, til maj.

Annonce:

Platformen Max vil integrere film, serier og dokumentarer fra HBO Max, realitetsbaseret underholdning fra Discovery, og internationale sportsbegivenheder gennem Eurosport.

“Max er Warner Bros. Discoverys streamingplatform og bygger på vores lange tilstedeværelse i Europa. Max samler en utrolig bredde og dybde af kulturdefinerende underholdning fra vores tjenester og netværk – alt sammen på ét sted. Det uovertrufne indhold vi har på Max, fra House of the Dragon til de Olympiske Lege i Paris 2024 og videre, betyder, at Max altid har noget for enhver smag, uanset dit humør eller begivenhed”, fortæller JB Perrette, President & CEO, Global Streaming & Games hos Warner Bros. Discovery

Max bliver tilgængelig i hele Norden, Iberia samt i Central- og Østeuropa. Lanceringen vil snart udvide sig til Polen, Holland, Frankrig og Belgien. Disse nye markeder betyder, at Max vil være tilgængelig i 25 europæiske lande og i alt 65 lande og territorier globalt, efter tidligere lanceringer i USA i maj 2023 og i Latinamerika og Caribien.

“Det er med stor glæde, vi annoncerer lanceringen af vores nye globale streamingtjeneste, Max, i Norden. Med Max forener vi det fremragende indhold fra HBO Max og discovery+, og præsenterer den mest omfattende samling af genrer og titler på en enkelt tjeneste. Max vil feature fremtrædende titler som House of the Dragon og Wonka, ikoniske sportsbegivenheder som De Olympiske Lege i Paris 2024 og Roland-Garros, samt elskede lokale serier som Jeopardy!, Over Atlanten og Jaget Vildt. Vi er utroligt begejstrede for at bringe denne komplette seeroplevelse og meget mere til vores publikum gennem Max”, fortæller Christina Sulebakk, Executive Vice President & Managing Director Warner Bros. Discovery Nordic

 

Pris og tilgængelighed

Max åbner i Danmark d. 21. maj

Priserne offentliggøres først om nogle uger

 

Fortsætter rabatten?

Da HBO Max blev lanceret var det med et tilbud om halv pris for evigt. Altså at man kunne tilmelde sig og nøjes med at betale 50% af abonnementsprisen, sålænge ens abonnement forblev aktivt. Det har været et stående spørgsmål om den rabat ville følge med over i den ny tjeneste. Men ja, det gør den, fortæller HBO Max på Facebook. Ens login og rabat overføres fra HBO Max til Max.

 

Max abonnementer

Basis m/reklamer: Det billigste abonnement delvist betalt af reklamer. Streamer i Full HD-kvalitet på op til 2 enheder samtidig.

Standard: Mellemabonnementet uden reklamer. Streamer i Full HD-kvalitet på op til 2 enheder samtidig, og der er mulighed for download af 30 titler til brug offline.

Premium: Det store abonnement. Streamer i op til 4K UHD-opløsning med Dolby Atmos lyd hvor tilgængeligt. Der er mulighed for download af 100 titler til brug offline.

Sport: Tillægsabonnement med sport der kan tilkøbes. Sport kan streames på op til 2 enheder samtidig.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.