Forside * Nyheder

Saxo udvider med podcasts

-

I dag introducerer Saxo en nyhed i deres streamingapp for bøger og lyd: podcasts. Dette nye tiltag inkluderer lydindhold fra kilder som Politiken, Ekstra Bladet, Jyllands-Posten, Finans og Børneavisen. Målet er at øge værdien for brugerne ved at tilbyde en bredere vifte af underholdnings- og vidensindhold.

Brugere vil bemærke en ny mikrofon-ikon på appens forside, et symbol på denne udvidelse. Dette skridt repræsenterer en betydelig forbedring i de muligheder, der tilbydes medlemmerne, både hvad angår læsning og lytning.

Annonce:

Saxos forbindelse til JP/Politikens Hus, en af Danmarks ledende medievirksomheder, muliggør denne udvidelse. Det betyder, at størstedelen af mediernes podcasts bliver tilgængelige gennem Saxos app, hvilket skaber et unikt streamingprodukt.

Interessen for lydindhold har været stigende i Danmark. En undersøgelse fra ‘Sådan læser vi 2023′ viste, at over halvdelen af de adspurgte lytter til lydbøger, og næsten halvdelen lytter til podcasts. Denne interesse er stigende, med en markant vækst i podcastlytning fra året før.

Forbrugerne vælger i stigende grad indhold baseret på interesse frem for format, hvilket understreger vigtigheden af kvalitetsindhold.

Natasha Brandt, direktør for Saxo og Chief of Audio hos JP/Politikens Hus, fortæller i en pressemeddelelse til recordere.dk, at denne udvidelse er et skridt for at imødekomme den voksende interesse for læsning og lytning. Med tilføjelsen af podcasts og lydfortællinger, især fra JP/Politikens Hus’ høj kvalitetsproduktion, styrkes tilbuddet markant.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.