Forside * Nyheder

Apple klar med MacBook Air 13″ og 15″ med M3 chipset

-
Foto: Apple

Apple har lanceret deresnye MacBook Air-modeller med en 13″ og 15″ skærm, begge udstyret med den nye M3-chip. Denne chip forbedrer computerens ydeevne betydeligt og gør det muligt for den at opnå en betydelig forøgelse i hastighed i forhold til tidligere modeller.

Den nye MacBook Air præsterer op til 60% hurtigere end versionen med M1-chippen og viser en markant forbedring i forhold til ældre Intel-baserede modeller.

 

Annonce:
Foto: Apple

Med introduktionen af M3-chippen understøtter MacBook Air nu avanceret teknologi som hardware-accelereret mesh shading og strålesporing, som forbedrer den grafiske gengivelse i spil og andre applikationer. Derudover inkluderer den nye MacBook Air funktioner som understøttelse af op til to eksterne skærme og forbedret Wi-Fi-ydeevne, hvilket gør den til en alsidig enhed for brugere med behov for høj ydeevne og tilslutningsmuligheder.

Computeren kommer i et tyndt og let design med op til 18 timers batterilevetid, hvilket gør den ideel for brugere på farten. Den er tilgængelig i fire farver og har et robust Unibody-kabinet i aluminium. Med forbedrede kameraer, mikrofoner, højttalere og MagSafe-opladning tilbyder MacBook Air en fremragende brugeroplevelse.

 

Foto: Apple

Priser og tilgængelighed

Kunder har mulighed for at bestille den nye MacBook Air med M3 fra mandag den 4. marts via apple.com/dk/store eller Apple Store-appen i 28 lande og områder, herunder USA. Den nye MacBook Air begynder at blive leveret til kunder fra fredag den 8. marts og vil også være tilgængelig i Apple Stores og hos autoriserede Apple-forhandlere.

Prisen for 13″ MacBook Air med M3 starter ved 9.999 kroner, med en reduceret pris på 9.099 kroner for studerende. For 15″ MacBook Air med M3 starter prisen ved 11.999 kroner, med en reduceret pris på 11.099 kroner for studerende. Begge modeller tilbydes i farverne midnat, stjerneskær, sølv og space grey.

13″ MacBook Air med M2 er også tilgængelig i farverne midnat, stjerneskær, sølv og space grey, nu til en pris fra 8.999 kroner og 8.099 kroner for studerende.

Yderligere oplysninger om tekniske specifikationer, specielle konfigurationsmuligheder og tilbehør kan findes på apple.com/dk/mac.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.