Forside * Nyheder

Spotify lancerer miniplayer på Windows og Mac

-
Foto: Spotify

Spotify har lanceret en ny miniplayer til desktop-brugere på Mac og Windows

Miniplayer er en ny tilføjelse til desktop apps. Den tilbyder en mere strømlinet måde at styre musik og videoer, inklusive podcasts. Denne funktion kommer med forskellige layoutmuligheder, såsom en slank bjælke eller kvadrater og rektangler som kan tilpasses i størrelse.

I et indlæg på Spotifys community-blog udtrykker bruger Amayy sin entusiasme for tilføjelsen:

Annonce:

“Jeg er glad for at kunne introducere en ny tilføjelse til Spotify-oplevelsen på skrivebordet: Spotify Miniplayer! Når jeg arbejder, kører Spotify altid i baggrunden. Jeg hopper hele tiden fra track til track, og det betyder, at jeg hele tiden skifter mellem vinduer”.

“Hvis jeg f.eks. skal justere lydstyrken eller ændre Repeat-tilstanden, er jeg nødt til at skifte til Spotify-vinduet. Jeg vil vædde med, at du også fra tid til anden har følt, at der burde være en bedre måde at håndtere disse kontroller på?”

“Det er det, Miniplayer er til for! Det ser ud til, at denne smarte funktion er designet til at give os maksimal kontrol over vores musik og podcasts med minimal indblanding, hvilket sikrer, at arbejdsgangen fortsætter uforstyrret”.

Spotify fremhæver, at miniplayeren er designet til at være diskret og “svæve over andre apps” for at sikre nem adgang. Den fungerer separat fra det primære Spotify-vindue, hvilket gør det muligt at åbne og lukke den uden at afbryde afspilningen. Brugere har også friheden til at “tilpasse dens størrelse” for en række visningsmuligheder.

Denne nye feature er indtil videre kun tilgængelig for Spotify Premium-abonnenter, via Spotify-appen på desktop for hhv. Windows og Mac.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.