Forside * Fokus

Her er Sonos Ace – De længe ventede hovedtelefoner fra Sonos

-

Sonos, kendt for deres højkvalitets lydprodukter, har annonceret lanceringen af deres første hovedtelefoner, Sonos Ace. Dette skridt markerer virksomhedens indtræden i markedet for personlige lydprodukter, hvor de udnytter deres mangeårige ekspertise inden for lydteknologi og design.

Sonos Ace tilbyder en række avancerede funktioner, der lover at revolutionere brugerens lytteoplevelse.

Annonce:

Disse nye over-ear Bluetooth-hovedtelefoner er udstyret med teknologier såsom tabsfri og rumlig lyd, aktiv støjreduktion (ANC), og Aware mode, som giver brugeren en fordybende lydoplevelse. En særlig funktion, TrueCinema-teknologi, introducerer en hjemmebiografoplevelse, der gengiver lyd med ekstraordinær nøjagtighed og rummelighed. Teknologien bruger avanceret lydkortlægning til at simulere en surround sound-oplevelse, hvilket er ideelt for filmelskere.

 

Sonos Ace vil være tilgængelig i farverne sort og Soft White fra den 5. juni 2024 og vil blive solgt til en pris af 3.699 kr. Designet af hovedtelefonerne fokuserer på både æstetik og funktionalitet. De er lavet med lette premiummaterialer, der tilbyder komfort, selv under lange lyttesessioner. Ørepuderne, der er beklædt med vegansk læder, og de specialdesignede hovedbøjler sikrer en optimal pasform uden at forstyrre brugeren.

 

Sonos’ CEO, Patrick Spence, udtalte i forbindelse med lanceringen, at Sonos Ace trækker på virksomhedens omfattende erfaring og engagement i lydinnovation. “Vores mål var at skabe et produkt, der ikke blot lever op til, men overgår forventningerne til personlig lyd, og vi mener, at Sonos Ace gør netop dette,” fortæller han i en pressemeddelelse til recordere.dk.

 

Med Sonos Ace kan du nyde din hjemmebiografoplevelse, mens resten af huset kan få ro.

Det er nemt at swappe TV-lyden fra en kompatibel Sonos-soundbar (Sonos Arc og Sonos Beam II) til Sonos Ace med et tryk på en knap.

Rumlig lyd med Dolby Atmos omslutter dig med detaljeret lyd fra alle retninger, og med dynamisk hovedsporing befinder du dig altid midt i handlingen, selv hvis du henter et tæppe eller rækker ud efter snackskålen.

Sonos’ helt nye TrueCinema-teknologi, der præsenteres senere på året, kortlægger dit rum præcist og gengiver derefter et komplet surroundsoundsystem, så du opnår en lytteoplevelse, der er så realistisk, at du helt glemmer, at du har hovedtelefoner på.

Sonos Ace byder også på praktiske funktioner, der er designet til det moderne liv. Batteritiden er imponerende med op til 30 timers afspilning, og en hurtig opladningsfunktion sikrer, at brugerne hurtigt kan genoplade batteriet. En 3-minutters opladning kan levere op til 3 timers lytteglæde.

 

Ansvarlighed er også en kerneværdi i designet af Sonos Ace. Hovedtelefonerne indeholder genbrugsmaterialer, der reducerer behovet for ny plast med 17%, og de leveres med et rejseetui lavet af 75% genbrugt filt.

Pris og levering

Sonos Ace kan købes fra 5. juni til 3.699 kr. Den kommer til salg direkte hos Sonos og hos flere forhandlere.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.