Forside * Fokus

Nu er Max åbnet i Danmark

-
Foto: recordere.dk

Warner Bros. Discovery har lanceret deres nye streamingtjeneste, Max, i 20 lande i Europa, herunder Danmark, Sverige og Norge

Tjenesten Max afløser HBO Max, og bringer i følge Warner Bros. Discovery et dobbelt så stort indholdstilbud til abonnenterne. Max blev introduceret med den aktuelle premiere på ‘Dune: Del 2′ og tilbyder også live streaming af sportsevents som Roland-Garros-kvalifikationer.

Streamingtjenesten omfatter et bredt udvalg af underholdningsgenrer og forbedret brugeroplevelse, og er nu tilgængelig på populære platforme og enheder som Amazon Fire TV. Blandt de nye tilbud er serier som HBO Originals’ ‘The Last of Us’ og ‘The White Lotus’, samt Warner Bros.-produktioner som ‘Barbie’ og ‘Harry Potter’. Desuden er Discovery-serier som ‘Jaget Vildt’ og ‘Ex On The Beach’ tilgængelige på platformen.

Annonce:

Max har integreret sport i verdensklasse fra Eurosport, hvilket gør tjenesten til den eneste kilde i de involverede markeder til live streaming af de kommende Olympiske Lege Paris 2024. Denne begivenhed er inkluderet i alle abonnementer og tilbyder abonnenterne muligheden for at opleve hver eneste detalje af legene.

Brugere af hbomax bliver nu mødt med en besked om at hente Max app. Foto: recordere.dk

Christina Sulebakk, Managing Director for Nordics hos Warner Bros. Discovery, udtrykker stor begejstring for lanceringen og fremhæver den hårde arbejde og det omfattende sortiment, som nu er tilgængeligt for seerne i Norden. Hun understreger, at Max leverer en premium streamingoplevelse, der er blevet finpudset af hele teamet.

JB Perrette, CEO og President for Global Streaming & Games, ser lanceringen som en vigtig milepæl i udrulningen af Max på globalt plan. Han fremhæver tjenestens evne til at tilbyde populært indhold fra velkendte mærker som HBO, Warner Bros. og Eurosport, der appellerer til forskellige publikummer uafhængigt af deres humør eller den særlige lejlighed.

Gerhard Zeiler, President of International, tilføjer at Max leverer en seeroplevelse, der kombinerer blockbuster-film, dramaserier, underholdningsprogrammer og spændende sportsbegivenheder. Den opdaterede app giver øget personalisering, hvilket gør det nemmere for brugerne at finde og se deres foretrukne programmer hurtigt.

Screenshot fra max.com

For at understøtte forskellige forbrugerbehov, tilbyder Max tre abonnementstyper samt et sportsabonnement. Disse inkluderer et basisabonnement med reklamer, et standardabonnement med offline downloads og et premiumabonnement, der tilbyder op til 100 downloads, 4K opløsning og Dolby Atmos lyd. Alle abonnementer tilbyder fuld HD-opløsning.

Max er tilgængelig på en række enheder, herunder smart-tv fra Samsung, LG og Android TV, streaming-enheder som Apple TV og Google Chromecast, spillekonsoller som PlayStation og Xbox, samt mobile enheder og online via Max.com. Betaling kan ske gennem større udbydere som VISA, Mastercard, Amex og PayPal samt via in-app køb.

Se også: Max forvirring: Bryder de rabat-løftet?

 

Abonnementer

Max tilbyder en række forskellige abonnementsmuligheder samt muligheden for at tilføje Sports-tillægget til alle grundabonnementer. Til sommer vil Max være det eneste sted, hvor man kan streame alle konkurrencer og indslag fra De Olympiske Lege i Paris 2024. OL i Paris vil være inkluderet i alle abonnementsplaner, hvilket sikrer, at alle brugere har fuld adgang til verdens største sportsbegivenhed.

Basis med reklamer 

 • Dette abonnement giver brugerne adgang til Max for 79 kr. om måneden og vil inkludere reklamer i on-demand indhold.
 • Brugere vil være i stand til at streame indhold på to enheder samtidigt.
 • Indhold vil være tilgængeligt i Full HD-opløsning.

Standard 

 • Prisen for et Standard-abonnement vil være 119 kr. om måneden.
 • Brugere kan streame indhold på to enheder samtidigt.
 • Indhold vil være tilgængeligt i Full HD-opløsning.
 • Dette abonnement vil tillade op til 30 downloads af tilgængeligt indhold til at se offline.

Premium 

 • Premium-abonnementet giver den bedste forbrugeroplevelse og vil være tilgængeligt til 149 kr. om måneden.
 • Brugere kan streame indhold på op til 4 enheder samtidigt.
 • Fuld HD- eller 4K-opløsning og med Dolby Atmos-lyd (når tilgængeligt).
 • Dette abonnement vil tillade op til 100 downloads af tilgængeligt indhold til at se offline.
 • Premium abonnementet vil inkludere live streaming af Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9 og Discovery Channel, TLC og ID.

Sport 

 • Abonnementstillægget Sport vil være tilgængeligt for 40 kr. om måneden og giver adgang til vores dækning af topsportsbegivenheder, herunder Grand Slam-tennis, cykelsportens Grand Tours, Le Mans, samt de live lineære kanaler Eurosport 1 og Eurosport 2.
 • Sport sælges som et tillæg til alle øvrige abonnementer.
 • Brugere kan streame sportsindhold på to enheder samtidigt (af deres tilgængelige streams).
 • Kunder bør tjekke lokale abonnementsmuligheder for tilgængelighed af rettigheder i deres respektive lande.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.