Forside * Nyheder

Microsoft lancerer hvid Xbox Series X Digital Edition

-

Microsoft har i dag annonceret den nye hvide version af Xbox Series X. Denne nye konsolmulighed vil ikke inkludere et diskdrev og vil udelukkende være digital.

Indvendigt er den identisk med den eksisterende Xbox Series X og leverer samme ydeevne til nuværende Xbox-spil. Denne nye hvide model vil være tilgængelig med 1TB lagerplads senere på året og vil koste $449,99 (ca. 3.200,-)

Annonce:

Nyheden blev afsløret af Xbox-præsident Sarah Bond under Xbox Games Showcase, hvor hun også præsenterede en 2TB “Galaxy Black” version af den originale Xbox Series X. Der kommer også en 1TB Xbox Series S i hvid til $349,99 (ca. 3.200,-).

Den hvide Xbox Series X matcher det “robot hvid” design, som findes på Xbox Series S, Microsofts mindre $299 konsol. Lækager af den hvide Xbox Series X antydede, at Microsoft muligvis har opgraderet kølelegemet brugt til at afkøle konsollen, men vi må vente på en detaljeret nedtagning for at bekræfte dette.

Specieludgave: Galaxy Black Xbox Series X

Den nye Galaxy Black specialudgave af Xbox Series X vil være udstyret med et diskdrev og lanceres senere på året til $599,99 (ca. 4.200,-). “Denne nye specialudgave af Xbox Series X leverer samme hastighed, ydeevne og funktioner som Xbox Series X, men med dobbelt så meget lagerplads og et unikt design,” udtalte Xbox hardwarechef Roanna Sones i et blogindlæg.

Eksistensen af den hvide Xbox Series X ser ud til at bekræfte, at Microsoft har aflyst eller udskudt den opdaterede version af Xbox Series X-konsollen, som blev nævnt i FTC  Microsoft-dokumenter sidste år.

Den uudgivne Xbox Series X-opdatering, med kodenavnet Brooklin, var designet til at være mere cylindrisk end den eksisterende konsol og ville heller ikke have haft noget diskdrev. Microsoft beskrev denne konsol som “yndigt fuldt digital” i interne dokumenter, og den skulle have været lanceret med en ny controller og Xbox Wireless 2-forbindelse.

Xbox-chef Phil Spencer kommenterede lækagerne omkring det forfriskede Xbox Series X-design sidste september og antydede, at planerne muligvis havde ændret sig for Xbox-hardware. “Det er svært at se vores teams arbejde delt på denne måde, fordi så meget har ændret sig, og der er så meget at være spændt på lige nu og i fremtiden,” sagde Spencer i et opslag på X i september. “Vi vil dele de reelle planer, når vi er klar.”

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.