Forside * Nyheder

Ny 3-i-1 Pouch Powerbank fra Shange og OnePlus

-

OnePlus har netop lanceret deres nye 3-i-1 Pouch Powerbank, som kombinerer ultra-hurtig opladning med et aftageligt og bærbart design, der passer perfekt til en livsstil på farten.

Den nye powerbank koster 677 DKK og tilbyder en unik kombination af funktioner og mobilitet.

Annonce:

Denne powerbank adskiller sig fra konkurrenterne ved at opretholde uafhængigheden mellem powerbanken, opladeren og kablet, mens den samler dem i et slankt og let design. Med en kapacitet på 10.000 mAh og understøttelse af SUPERVOOC-teknologi, kan powerbanken oplade tre enheder samtidig.

 

Powerbanken har et indbygget foldbart stik, en magnetisk opladertilslutning og ‘snap-on’ kabelopbevaring, som gør den fleksibel til forskellige opladningsbehov. Den er designet specielt til OnePlus-enheder, men er også kompatibel med andre enheder.

Pouch Powerbank er udviklet i samarbejde med Sharge, en førende innovatør inden for strømforsyningsindustrien, og OnePlus’ Community.

Pouch Powerbank kan forudbestilles her hos Sharge.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.