Forside * Nyheder

Samsungs kommende Galaxy Buds ligner Apples AirPods

-
(Foto: Evan Blass)

Hvis du ikke bryder dig om at have hvide stænger stikkende ud af ørerne, ser Samsungs Galaxy Buds-serie ikke længere ud til at være et alternativ.

Hvis du hører til den gruppe mennesker, der synes at Apples AirPods får folk til at se fjollede ud, fordi der stikker to hvide stænger ud a deres ører, er der desværre skidt nyt. Hører du til denne minoritetsgruppe, ser det nu ud til at du får et alternativ mindre at vælge fra, når du køber øretelefoner.

Samsung vil, som vi skrev i går, afsløre sine sensommer-nyheder 10. juli kl. 15 dansk tid i Paris. Heriblandt forventes de nye Galaxy Buds 3-modeller og Galaxy Buds 3 Pro-modeller langt om længe at blive annonceret.

Annonce:
Buds 3 Pro kommer også i en mørk model, hvis man skal tro disse lækkede billeder (Foto: Evan Blass).

Det er to år siden, Galaxy Buds 2 Pro blev annonceret og tre år siden, Buds 2 kom på banen. Sidste år kom der kun en FE (Fan Edition)-model i Galaxy Buds-serien. FE-modellens hovedfeature var, at den var billigere end de to andre modeller. Med andre ord er det på høje tid, at Samsungs trådløse øretelefonserie får en opdatering.

Galaxy Buds-serien har dog hele tiden udmærket sig på markedet ved at være diskrete. De er mindre end mange af konkurrenterne, og det har en hel del fordele. Hvis du f.eks. har et online-møde og kigger direkte ind i kameraet, skal de andre mødedeltagere som regel kigge godt efter for at se, at du har eksempelvis Buds 2 Pro i ørerne. Det bliver først tydeligt, når du vender siden af hovedet til kameraet.

Ligner AirPods på flere måder

Men med Galaxy Buds 3 og Buds 3 Pro ser det nu ud til at Samsung dropper denne designstrategi. I stedet slutter Samsung sig til de mange andre, mindre producenter af trådløse øretelefoner, der læner sig op ad Apples AirPods-design – inklusive hvide stænger, der stikker ud af ørerne.

Dette indikeres i hvert fald af nyligt lækkede marketingbilleder af de to øretelefon-sæt, der kommer fra en højst troværdig kilde, nemlig lækage-veteranen Evan Blass. På X (Twitter) og Substack har Blass lagt billeder op af begge modeller, som de forventes at se ud, når de bliver lanceret om et par uger.

Det ser ikke ud som om Samsung dropper den runde urkasse-form helt endnu, selv om der kommer en mere firkantet Ultra-model. Ovenstående skulle være Galaxy Watch7 (Foto: Evan Blass)

Ud fra billederne kan man se, at Samsung vil forsøge at æde sig ind i Apples markedsandele ved at levere et alternativ, der ligner Apples AirPods på flere måder. Ud over de hvide stænger (der dog er kantede modsat Apples runde stænger), ser det ud til at der ligesom med AirPods og AirPods Pro tale om en åben og en lukket model, hvoraf Pro-modellen er det sidste.

Dog skal det understreges, at man ikke kan se nogle modelnavne på de billeder, Evan Blass har lagt op, så dette skal – som alle spionfotos og lækager – tages med et gran salt. Blass’ lækager viser også billeder af Galaxy Watch7 og Watch7 Ultra. Som vi tidligere har skrevet, har Ultra-modellen en lettere Apple Watch-agtig form, men Samsung ser dog også ud til at fortsætte med at tilbyde Watch7 med en rund urkasse.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.