Forside Nyheder

Årets flotteste HTPC er fundet: OnCinema Teatro D1!Italienske OnCinema har med deres Teatro D1 HTPC lavet årtes flotteste PC og fået en “Green Button Pris” for bedste design og Media Center of the Year.


PCen domineres af et 7 tommer trykfølsomt display, der kan styre det meste af PC’en, men der er også en stor volumen knap og enkelte andre knapper. PC’en kan selvfølgelig også styres fra en fjernbetjening.
Det er ikke alle data der er frigivet, med det vides at kabinettet måler 44 x 16 x 45,5 cm, og at der er 500 GB harddisk kapacitet, Dolby Surround Sound i 7 kanaler med subwoofer, indbygget DVD brænder med double layer brænding, 2 tv kort med video indgange og FM radio og trådløst netkort. Kabinettet fås i sølv og sort.
Prisen er godt 20.000 Kr


Det er muligt at bygge en efterligning af OnCinema Teatro D1 for lidt færre penge. Firmaet A-Tech har et lignende kabinet, model  5000 HP der passer til en Xenarc 700TS LCD Touch Screen og så er det bare at fylde komponenter i den hjemmebygede HTPC. 


OnCinema


A-Tech

Annonce:
Forrige artikelFølg udsalget på recordere.dk
Næste artikelPioneer kommer med første Dual Layer DVD-R brænder
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.