Forside Styling Layout: Uden komm.

Tema: 2005 modellerne

Det kan være svært at følge alle nyhederne om nye modeller, og i dette tema forsøger vi at holde jer ajour. Indtil videre har vi set glimt af årets modeller fra fabrikanterne nævnt herunder.


Vi har samlet de vigtigste features i:

 Sammenligningsskemaet  


Annonce:Hitachi bliver endelig repræsenteret på det europæriske marked med en serie kombinerede DVD- og HDD recordere, til suplement til den enlige DVD-optager som er på markedet nu. Senere kommer yderligere en DVD-optager og en kombi DVD+VHS optager.


Men det mest interessante er de 3 nye harddisk-optagere, som spænder fra en “lille” model til en stor som kan konkurrere med de andre store modeller på markedet. Og prisen er også interessant, især den største model med 250GB harddisk og HDMI indgang er prissat agressivt.


Læs nyheden om Hitachis modeller her. 


JVC har ikke officielt meldt ud endnu, hvad årets europæriske modeller kommer til at indeholde. Men JVC USA har præsenteret deres modeller, og de europæriske vil formentlig ligne disse ganske godt. Men der kan være enkelte forskelle. Teknisk set er der ikke mange nyheder i USA modellerne, men JVC lader til at fortsætte den succesfulde linie fra sidste år i et nyt pænt design. Den største model får HDMI.


Læs nyheden om JVCs USA modeller her.

Panasonic udsender i alt 3 modeller her i foråret. En DVD-optager, en DVD-optager med VHS og en kombineret DVD- og harddisk-optager. Teknisk set er der ikke de store nyheder. Alle modellerne sigter mod den billige ende af markedet. Det virker som om Panasonic nu vil ud på hylderne i supermarkederne – ud der hvor der sælges meget store antal.


Læs nyheden om Panasonics modeller her.


Pioneer er på vej med flere interessante modeller, og de første ventes til landet allerede i juni måned. Vi bringer her et detaljeret kig på hvad der venter af spændende nyheder.


Læs nyheden om Pioneers modeller her
Sony har de mest spændende bud lige nu, med flere tekniske nyheder. Udover at være blevet hurtigere, både til at starte op og til at brænde, så tilbydes også lækkerier som DVD double layer, PIP (Picture in Picture) og intelligente kapitler så man kan få et slags story-board  over optagelserne med små thumbnails for hver scene.


I alt er der 3 nye modeller på vej. En ren DVD-optager (iøvrigt uden double layer) og så 2 kombinerede DVD- og harddisk-optagere. De modeller spår vi allerede en stor popularitet.


Læs nyheden om Sony modellerne GX210, HX720 & HX910 her.


Læs nyheden om Sony modellerne HX510 og HX1010 her.
Vi har samlet de vigtigste features i:

 Sammenligningsskemaet  

 Har du nye oplysninger, ris & ros eller andet. Så brug denne formular: 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.