Forside * Nyheder

Wiiiiiiiiiii – Så kom den…

I dag d. 8. december 2005 udkommer Wii fra Nintendo, og jeg var blandt de 10 heldige i den lokale “gamepusher”, der kunne hente en konsol.


Wii vil med garanti blive et hit blandt de helt unge, fordi at gameplay og interaktivitet er helt i top, og selvom titlerne til Wii ikke kan måle sig med hverken Xbox 360 eller PlayStation 3, så er det med vanlig Nintendo stil lykkedes at lave en konsol der vinder på gameplay og ikke på grafik.Konsollen er ikke meget større end et eksternt 5 1/4″ drev, og med indbygget WIFI, tog det mig ikke mere end 10 min. at være opdateret og klar til at spille. Sønnen har en kammerat på besøg, og faktisk har de ikke forladt maskinen siden kl. 14.00 (4 timer), men de er voldsomt forpustet, fordi at spillene kræver en masse fysisk udfoldelse. Og som om det ikke er nok, så siger Nintendo’en selv til, når den syntes det er tid til en pause.


Så er man på udkig på en hård pakke under juletræet, der appelerer til de 6 – 12 årige, så vil jeg klart anbefale, at man tager et kig på Wii, der med sine spil appelerer til netop den målgruppe. Især Wii Sports, der følger med konsollen er rigtigt sjovt. Men bered jer på et nederlag i bowling, når ungerne laver den 5’te strike i træk.


Sørg for at der er masser af plads foran TV’et og masser af koldt vand i hanen, for det er nogle forpustede unger, der slukker for konsollen. Vær opmærksom på, at Wii er vanedannende, men absolut ikke grafisk i front. Så hvis det er bilspil og FPS spil der er på ønskesedlen, så er det nok Xbox 360 man skal kigge på.


 


 


Se også:  Wii hjemmesiden


 


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.