Forside * Nyheder

Cinénova Grande – Præcision og styrke


Earthquake Sound Cinenova Grande – Fås også i sort finish


 


Born in the U.S.A. De hæderkronede, anmelderroste og patentbelønnede Earthquake Sound produkter kan nu købes i Danmark. Det gælder også verdens kraftigste flerkanals effekt forstærker, til brug for 5.1 eller 7.1 surround.


Ligestillet med de bedste ting i livet er Cinénova Grande skabt med kærlighed for detaljer, passion for styrke og respekt for ynde. Cinénova Grande formidler kildematerialet fri for fortolkning, farvning eller kompression – True to life.


Ubesmittet lydkvalitet matchet med enorm kraft og teknisk ydeevne placerer Cinénova Grande øverst i den tunge klasse af highpower multikanal effektforstærkere. Med 2000 watt dynamisk og 1000 watt kontinuerlig effekt pr. kanal udmærker Cinénova Grande sig som verdens kraftigste flerkanals forstærker. Dermed er den ideel til både 2-kanals high end entusiasten ? der ønsker de lydforbedrende muligheder bi-amping tilbyder ? og den seriøse home theater ejer der forlanger ubegrænset effekt til selv de kraftigste passager.


Er du erfaren entusiast, der er vant til ikke at blive overrasket, så garanterer vi at mødet med Cinénova Grande vil opblusse din lidenskab for lyd. Alle aspekter af Cinénova Grande er designet til at begejstre med præcis lydkvalitet, ubegrænset effekt og uovertruffen værdi. Færdigbygget og gennemtestet kvalitet i harmoni med æstetisk design sikrer unik ejerglæde hele livet.


  


Alpha One effektforstærker modulblokke med EZXS teknologi


Alpha One EZXS modulblokken er en 1000 watts mono effektforstærker. De 7 Alpha One modulblokke i Cinénova Grande arbejder helt uafhængigt af hinanden. Hver Alpha One modulblok har en 15 amperes forsyning og er udstyret med egen forforstærkerdel, samt strømforsyningskredsløb (elektrolytter, ensretter etc.). Alpha One er udstyret med 12 ultra hurtige 15 Ghz 30 amperes specialudviklede Toshiba transistorer. Denne bestykning gør dens 1000 watts opgivelse til en smal sag og er med til at gøre Cinénova Grande både hurtig, præcis og artikuleret. Med en sammenlagt transistor strømstyrke på 360 ampere kombineret med en 180 volt DC højspændingsforsyning udmærker Cinénova Grande sig med en baskontrol i verdensklasse. Selv det mest komplekse


 


Transformator


Cinénova Grande er udstyret med en monstrøs 4000VA ringkerne transformator. Udover dens enorme størrelse, er der adskillige ting der adskiller den fra andre audio transformatorer. Den er baseret på en kerne af ren ferrit, hvilket giver transformatoren en meget høj krafttæthed (power density) og stivhed i forhold til typiske jernkerner. Transformeren er viklet af 99,99 % iltfrit kobber i 12 gauge tykkelse. Brugen af iltfrit kobber som vikle materiale øger transformerens effektivitet og stivhed betydeligt. Kombinationen af en kerne i ren ferrit og viklinger af iltfrit kobber løfter transformerens kraftformidling til 99 %. Det betyder at kun 1 % af strømgennemløbningen omsættes til varme.


 


Balanceret og ubalanceret drift


Cinénova Grande er i stand til at acceptere både balancerede forbindelser via XLR og almindelige ubalancerede via RCA. Det unikke ved den måde funktionen er implementeret i Cinénova Grande adskiller den fra andre fabrikanter. Traditionelt er RCA og XLR indgangene monteret parallelt til den samme signalvej og begge indgange er aktive hele tiden.


 


Surround effektforstærkere kræver surround forforstærkere


Hvis du undrer dig over, hvad man kan bruge en high-end surround effektforstærker til, så er de beregnet til at blive sat sammen med surround forforstærkere. Earthquake Sound har ikke selv den type produkter, men de findes i andre fabrikanter som Onkyo, Marantz, Lexicon m.fl.


  


Pris og tilgængelighed


Er kommet på det danske marked nu. • 5 kanals forstærker (til 5.1) :  Kr. 27.995,-
 • 7 kanals forstærker (til 7.1) :  Kr. 37.995,-

 


Læs mere


Mere om disse, og de øvrige produkter på:  www.earthquakesound.dk


Demorum i Odense åbent hverdage 17-22 


 Specifikationer • 2000 watt dynamisk, pr. kanal i 2 ohm.
  1200 watt dynamisk, pr. kanal i 4 ohm
  600 watt dynamisk, pr. kanal i 8 ohm..
 • 1000 watt i 2-ohm, *TSP*(True Sinewave Power) alle kanaler drevet kontinuerligt i ubegrænset tid.
  600 watt i 4-ohm, *TSP*(True Sinewave Power) alle kanaler drevet kontinuerligt i ubegrænset tid.
  300 watt i 8-ohm, *TSP*(True Sinewave Power) alle kanaler drevet kontinuerligt i ubegrænset tid.
 • XLR og RCA input
 • Frekvensområde: 1W +/-0.1dB: 20Hz to 20 kHz
 • Signal-to-noise ratio: 112dB ved 1kHz / 111dB ved 5kHz / 110dB ved 10kHz
 • Input impedans: 27.000 ohm.
 • 4000VA ferrit-OFC low regulation transformer med 5 Bi-File sekundære vindinger. 
 • Cinénova Grande overstiger ubesværet de tekniske standarder opsat af THX, DTS og Dolby Laboratories.
 • Kanalseperation: mindst 110 dB.
 • Max. Input spænding: 1,9 volt.  
 • THD: 1kHz, 8-ohm: 0,001 %
 • 12v trigger (dvs. kan tændes automatisk af din forforstærker eller andre komponenter med 12v output trigger).
 • Indbygget delefilter: valgbart mellem højpas og lavpas eller udkoblet. 20hz ? 5khz trinløst variabelt. Delefiltret giver dig mulighed for, at bestemme hvor stor båndbredde din højttaler skal gengive. Bruges forstærkeren til bi-amping kan 2 kanaler stilles til at gengive bas/mellemtonefrekvenserne og 2 kanaler til diskant og den sidste kanal kan evt. drive en stor passiv subwoofer. Alt dette uden brug af andre delefiltre. 
 • Kraftigt dimensioneret, guld plateret 7-vejs udgangsterminaler.
 • Dimensioneret (HxBxD): 235x457x533 mm.
 • Vægt: 61,5 kg. Bærehåndtag på forstærkerens front. Korrekt løfteteknik anbefales.
 • Håndlavet i USA.
 • Dimensioner (HxBxD): 23,5 x 44,5 x 53 cm.
 • Fås i sort og sølv.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.