Forside * Nyheder

JP lancerer nyt tv-univers


 


JP er gået i luften med nyt, selvstændigt tv-univers. Med bedre kvalitet og stort skærmbillede.


Web-tv har oplevet en stor vækst, og derfor er den langt bedre kvalitet en naturlig konsekvens, siger Jens Nicolaisen, direktør for JP Medier:


?Udover at præsentere tv-indslagene i det nye tv-univers tv.jp.dk har det også været afgørende at integrere vores tv-indslag bedst muligt på vore mange sites. Jeg mener, at vores nye setup skaber grundlag for yderligere vækst på web-tv området. Samtidig mener jeg, at vi nu har fundet en fin balance mellem brugervenlighed og annoncørernes krav til eksponering,? siger Jens Nicolaisen.


 


Tv og artikel sammen


I dag er tv-delen typisk vedhæftet som et link. Tv-playeren kan nu integreres direkte ind på en artikel, så læserne får merværdi på jp.dk, epn.dk (erhverv på nettet), fpn.dk (forbrug på nettet), spn.dk (sport på nettet) og kpn.dk (kultur på nettet).


Oven over denne artikel er vist et eksempel på, hvordan playeren bliver intetegreret ind.


 


Tv giver merværdi


?Filosofien bag JPtv er, at tv-billederne skal tilføre vores journalistik en merværdi. Vi vil derfor ikke lave de samme historier på tv, som vi gør på skrift. Mediet skal tilføre historien en ny dimension ? ellers giver det ikke nogen mening at lave det som tv,? siger tv-redaktør Jacob Andersen.


 


To veje til tv-kiggeri


For publikum er der to veje til JPtv.


Indslagene kan ses integreret på diverse sites, men hvis publikum udelukkende er interesseret i tv-delen og vil springe de skrevne nyheder på nettet over, er alle indslagene samlet på det nye site: tv.jp.dk


Tv-afspilleren er indrettet, så i princippet alle mennesker kan lægge et hvilket som helst JP-indslag ind på deres egne sites. På den måde vokser seertallet, og kendskabet til JPtv udbredes.


 


Du kan se JPtv her


 


Kilde: Jyllands-Posten

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.