Forside * Nyheder

Verdens første laser TV er på markedet nu


Mitsubishi LaserVue


 


Det er verdens første laser-TV der nu er kommet på markedet i USA.


Laser-TV er bagprojektering, og en fordel ved laser fremfor de traditionelle projektorer med pærer, er at lasere kan gengive mange flere farver. Faktisk er lasere eneste kunstige lyskilde, der kan indeholde – og dermed lave – alle farver.


Mitsusbishi angiver da også dette TV, til at have et dobbelt så stort farverum som almindelig HDTV. Lige nu er der dog ingen medier, der kan udnytte et sådant farverum, men nu er der da en teknik mindre til at begrænse.


En anden fordel ved bagprojektering, er at de ofte bruger meget mindre strøm end en tilsvarende LCD eller plasma skærmstørrelse. Og dette laser-TV er ingen undtagelse, kun 135W for et 65″ stort billede.


Betragtningsvinklen er normalt bagprojektionens akilleshæl, men også det skulle være forbedret med laser teknikken, sammenlignet med andre typer bagprojektion.


Af andre detaljer kan nævnes:  25cm dybde, 120Hz, x.v.Colour og 1080P


Misusbishi har også forberedt dette TV til 3D visning, via checkerboard display formaterne. Dette kræver en kilde som 3D gaming eller 3D cinema. Der eksisterer dog ikke noget af den slags til DVD og Blu-ray endnu.


Mitsubishi LaserVue er 65″ og sælges i USA for $6.999.


Senere følger en 73″ version.


 Mitsubishi LaserVue

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.