Forside Nyheder

El-giganten kaprede Fonas kunder


Fonas nye butik i Odense blev fejret med gode åbningstilbud, men det gik ikke helt som ventet da El-gigantens folk pludselig dukkede op…


Nogle havde stået i kø på gågaden i Odense siden kl. 06:00. Der bladres i Fonas tilbudsavis. Peges. Snakken går lidt frem og tilbage.


Et helt normalt kø-udsalg, hvis man da kan kalde den slags normalt. Men denne gang blander konkurrenten sig. Medarbejdere fra El-giganten er troppet op i køen, og forsøger at lokke Fonas potentielle kunder med gode tilbud.


“Jo, den har vi også. Og hvis vi ikke har flere, kan du få en anden til samme pris.”, fortalte Charlotte Lawton og hendes sælgerkollega fra Elgiganten ifølge Fyens.dk. Sælgerne fra El-giganten er på rov, og forsøger at kapre så mange af Fonas kunder som muligt.


Lokkemidlet er matchende priser og varer på lager. Og det lykkedes at lokke nogle kunder, til at forlade deres plads i køen, for at gøre et godt køb i El-giganten istedet. El-giganterns sælgere er i telefonisk kontakt med selve butikken, for at checke lager status og priser.


Selv en gratis kop kaffe bydes i spil, til de kunder som vil forlade den regnvåde kø, for at begive sig hen i den nærliggende El-giganten istedet.


Fonas salgsdirektør, Kim Lauritsen, er knap så begejstret for det uventede besøg: “Det gør man bare ikke det der. Så kan I godt stikke af, fortæller han de konkurrerende sælgere.”


El-gigantens sælgere adlyder ikke i første omgang, men vælger dog lidt senere at smutte tilbage til egen forretning.


I følge El-gigantens administrerende direktør, Jesper Boysen, er det hverken første eller sidste gang, at de på den måde dukker op til konkurrenternes køtilbud.


“Det er bestemt ikke unormalt. Vi har gjort det flere gange før og er også selv blevet udsat for det, når vi har åbnet nye butikker. Hvis I ikke har oplevet det i Odense før, så er I nu den erfaring rigere.”, udtaler han til fyens.dk


Fona er nu tilbage i Odenses midtby med en butik, efter i en periode at have været fraværende. Det var netop konkurrencen fra den dengang nyåbnede El-giganten, som tvang Fona til at lukke deres store forretning i Odenses midtby dengang.Kilde: Fyens.dk

Annonce:
Forrige artikelMicrosoft: Ingen Blu-ray til Xbox 360
Næste artikelStofa indgår midlertidig aftale om CANAL9
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.