Forside * Nyheder

Boxer lancerer valgfrihed


Pressemeddelelse mandag d. 17/8


 


Boxer TV gør op med enorme tv-pakker og lancerer valgfrihed


Forbrugerne får med Boxers nye og banebrydende tv-pakketering nu adgang til selv at til- og fravælge de tv-kanaler, de ønsker at abonnere på


Boxer løfter i dag sløret for sit udbud af tv-pakker, som er et opgør med de store tv-pakker, forbrugerne hidtil ikke har kunnet slippe for. For første gang får forbrugerne nu friheden til selv at vælge de tv-kanaler, man gerne vil se. Og allerede fra i dag kan de begynde selv at sammensætte de tv-pakker, man gerne vil have, når Boxer blænder op for det nye, digitale tv-signal den 1. november.


Boxer lancerer en fundamental ny måde at købe sine tv-kanaler på. Det er slut med at blive påduttet kæmpestore tv-pakker med masser af tv-kanaler, man aldrig ser. Nu kan forbrugerne selv vælge ? og de kan fravælge.


“Vi har gennemført talrige analyser og markedsundersøgelser, og fælles for dem alle er, at danskerne er lede og kede af de enorme tv-pakker. De vil selv kunne vælge de tv-kanaler, som de skal betale for og undgå kæmpemæssige tv-pakker med 30-50 tv-kanaler, de aldrig ser alligevel. Så vi er stolte af at lancere et så nyskabende produkt, at det vil forandre et helt marked. Boxers nye produktportefølje er svaret på alt dét, seerne har efterspurgt i 20 år,” siger Steen Ulf Jensen, adm. direktør, Boxer TV.


Ét af Boxers hovedprodukter er en basispakke, kaldet Flex8. Det er en tv-pakke, hvor forbrugeren selv vælger otte tv-kanaler ud fra en buket af i alt 22 tv-kanaler. Prisen er den samme, uanset hvilke tv-kanaler man vælger. Og så kan man senere udskifte sine tv-kanaler hver måned. Er de otte ikke nok, kan man frit tilvælge yderligere tv-kanaler enkeltvist.


Boxer lancerer foruden Flex8 yderligere tre basispakker, hvor af Mini er Danmarks mindste, digitale betalings-tv-pakke med bare fire tv-kanaler. Igen gælder det, at hvis de fire tv-kanaler ikke er nok, kan man frit tilvælge yderligere tv-kanaler eller helt små temapakker, så man selv har sammensat sin egen, individuelle tv-pakke.


Boxers andet hovedprodukt er MIX-pakken, hvor Boxer har udvalgt de vigtigste tv-kanaler i en lille, overskuelig pakke. Her får man 12 tv-kanaler til samme pris som Flex8-pakken. MIX indeholder alle vigtige tv-kategorier ? dokumentar, sport, danske og internationale nyheder, film, musik og børne-fjernsyn ? samt selvfølgelig de bedste, danske tv-kanaler. Den fjerde basispakke ? Max ? er den største og indeholder 25 tv-kanaler.


 


Kanalpakker


Hent oversigten over alle Boxer pakker her.


 


Priseksempler  • Boxer Mini: 4 til kanaler til 89 kr. pr. md.
  • Boxer Flex8: Vælg selv 8 kanaler til 179 kr. pr. md.
  • Boxer Mix: 12 kanaler til 179 kr. pr. md.
  • Boxer Max: 25 kanaler til 239 kr. pr. md.
  • Tilvalgspakker: 2-3 kanaler til 45 kr. pr. md.
  • Tilvalgskanaler: Frit valg fra 19 kr. pr. md.

Dertil kommer kortgebyret på 65 kr/måned.


 


Kilde: Boxer

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.