Forside * Nyheder

Pricerunners prisguide nu på iPhone


Nu kan priserne tjekkes mens du står ude i butikken, med prisguiden her til iPhone og senere Android.


Du kender sikkert situationen. Du står ude i butikken, og kigger på den lækre computermus, på en ny fladskærm eller en kaffemaskine. Og pludselig kommer du i tvivl, om prisen nu er god nok. Men for iPhone brugere er der nu hjælp at hente.


Prisportalen pricerunner.dk er klar med en iPhone-applikation. Eller rettere, der er tale om en applikation fra Pricerunner som har ligget i AppStore i et stykke tid nu. Men det nye er, at den nu virker i Danmark.


Det er muligt at søge produktet frem både med navn og stregkoden (EAN nummeret).


 


 


 


Nem adgang


?Forstil dig, at du står i Fona og skal købe et nyt TV. Indtast produktnavnet og sekunder efter har du alle priser sammenlignet. Det giver forbrugeren noget magt til at gå butikkerne på klingen – bedre forhandlingsgrundlag fås ikke,” mener direktør hos pricerunner.dk Martin D. Andersen.


Netop muligheden for at tjekke butikkernes priser ud så direkte huer ikke alle butiksejere, der ser det som en forkert indgangsvinkel, til at vælge det rette produkt, at starte ud med andres priser. Men Elgiganten ser det ikke som noget problem.


?Om de sammenligner priser derhjemme eller nede i butikken, er vel egentlig lige gyldigt. Jeg kan ikke forestille mig, at det er noget, som Elgiganten kunne finde på at opstille regler om. I flere af vores butikker står der allerede pc?er fremme, hvor man i realiteten kan gøre det samme,? siger Jan Kirkedal, der er salgsansvarlig for computere i Elgiganten til Comon.


 


Pris og tilgængelighed


Pricerunners program er gratis at bruge, og er tilgængelig i AppStore (søg på pricerunner) eller her.


Senere kommer der en version til Android.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.