Forside Nyheder

Video: Philips præsenterer 3D LED TV

 


 


Video fra Philips product launch 2010 i Barcelona, hvor de præsenterede de nye 2010 LCD-TV, med LED bagbelysning og 3D.


På videoen optræder den nye 3D LED udgave af Philips Cinema 21:9 TV, der udkommer senere på året. Topmodellerne i 9000-serien  med backlit LED og 3D, samt lillebror serie 8000 der har Edgelit LED og 3D.


 


Filmleje og trådløs PC


De nye Philips modeller kommer med filmleje direkte fra TV’et, fra en ny kommende video-on-demand tjeneste i Danmark der hedder film2home. NetTV, som muligheden for at se TV via nettet, samt browse internettet direkte fra TV’et.


En anden nyskabelse er Wi-Fi Media Connect. Philips gør det nu muligt at sende PC’ens skærmbillede og lyd, direkte til TV’et trådløst. Så nu bliver det muligt at afspille og gennemse alt media på TV’ets skærm, blot PC’en er i stand til at gengive det. Det kan også bruges til præsentationer. Start Philips applikationen på PC’en, og skærmbilledet toner frem på TV’et, helt uden brug af kabler.


På vores video her fortæller Philips mere om 2010 nyhederne.


 


Video 


Yderligere information


For mere information om de enkelte produkter se: 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.