Forside * Nyheder

Philips lancerer Foreca vejrtjeneste til Net TV


Philips lancerer Foreca vejrtjeneste til Net TV


Foreca lancerer en ny interaktiv vejrtjeneste for de nordiske brugere af Philips Net TV. Foreca er en vejrtjeneste, hvor man kan finde vejrudsigter for tusinder af områder i de nordiske lande og mere end 100.000 områder i verden. Regn-radar og satellitkort giver detaljerede informationer omkring vejrtilstande, og Foreca?s interaktive vejrtjenester til Net TV er tilgængelige på dansk, norsk, svensk, finsk og engelsk.


?Tv?et er en naturlig kanal for vejrinformationer, men i dag er der ingen grund til at vente på de daglige vejrudsigter i nyhederne. Nu kan du tjekke vejrudsigten, når du vil, på Net TV uden at rejse dig fra sofaen?, siger Max Hellström, PR manager i Philips Consumer Lifestyle.


Philips Net TV er en skræddersyet internetservice, som er tilgængelig i alle Philips tv fra 7000-serien og opefter. Med Net TV kan du, for eksempel, se Video-on-demand film via film2home, YouTube, nyheder og nu også Forecas interaktive vejrtjeneste.


?Med Forecas vejrtjeneste til Philips Net TV, behøver du blot trykke på en tast for at få din vejrudsigt. Det er enkelthed, når det er bedst?, siger Max Hellström.


Om Foreca
Den finske virksomhed Foreca er førende inden for digitale vejrtjenester. Foreca leverer digitale vejrtjenester til verdens største virksomheder og med en voksende international tilstedeværelse og en dedikation til kvalitet og innovation, tilbyder Foreca lokal viden med global dækning.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.