Forside Baggrund

Web-TV: Jagten på det fuldendte TV


 


Det fuldendte TV ?


Recordere.dk tog på HiFi udstillingen i København, for at opstøve nyt om det fuldendte fladskærms-tv, som blev vist frem samme sted sidste år.


På sidste års HiFi & Surround udstilling præsenterede Medlyd/Bigture deres bud på det fuldendte fladskærms TV. Altså et TV der forsøger at leve op til idealerne for billedgengivelse, ting som sjældent har fokus hos de store fabrikanter.


Et niche TV for dem der gerne vil have det bedste som TV teknikken kan byde på i dag. Og ideen blev modtaget med stor interesse, af både medier og potentielle kunder til sådan et TV.


Men siden fremvisningen for et år siden, har der været tavshed om projektet. Gik det dødt, blev det offer for finanskrisen, hvad skete der?


Det satte vi os for at finde ud af, og her var det nærliggende at besøge samme udstilling igen. I håb om enten at få et glimt af en nyere prototype, eller i det mindste finde nogle af dem der ved noget.


Og heldigvis er projektet ikke dødt, blot forsinket. Og ikke så langt fra at være en realitet.


Men tjek selv videoen. 


 Sidste års prototype af det nye TV. Foto: Hifi & Surround.


 

Annonce:
Forrige artikelRadioforhandler får kæmpe bøde
Næste artikelNy opdatering til iPhone og iPad klar
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.