Forside Nyheder

LG byder på fancy medieafspiller og NAS

 


 


Gem alle dine data på LGs nye netværkskoblede harddiske, og stream musik, fotos og film til dit stuealter – endda i 1080p HD-opløsning


Mange gør det allerede, men det er alligevel opsigtsvækkende at en producent af forbrugerelektronik nu ligefrem går ud og markedsfører NAS-enheder til forbrugerne.


LG har nemlig skabt et par NAS (Network Attached Storage)-enheder rettet mod konsumentmarkedet, og ser sit snit til at bundle dem med en tilhørende medieafspiller, der skal gøre det nemt at få alverdens digitale indhold over på fladskærmen i stuen.


 
N1A1DD1 fra LG er en NAS rettet mod hjemmet. Den har en terabyte harddisk, der kan udvides via USB og koster 1.400 kroner.      Har du behov for mere plads og flere sikkerhedsfunktioner, så tilbyder LG også denne større N2A2DD2-model til 2.500 kroner.


 


De to nye NAS-enheder hedder LG N2A2DD2 og N1A1DD1 (sikke nogen modelnavne) og tilbyder henholdsvis to og en terabyte lagerplads. Førstnævnte er større og har flere sikkerhedsfunktioner, mens sidstnævnte er nemmere at sætte og gemme væk.


Begge NAS-modeller understøtter overføringsprotokoller som CIFS/SMB, HTTP/HTTPs, FTP/FTPs, uPnP AV, AFP og Bonjour (Mac), og N2A2DD2 understøtter også RAID 0, 1, JBOD for øget datasikkerhed og forbedret ydeevne. Det er også muligt at tilslutte ekstra eksterne harddiske og printere via USB.LG DP1 er en medieafspiller, der kan koble sig på NAS-enhederne og streame film til dit tv. Der er understøttelse for et væld af formater og film i op til 1080p HD-opløsning.


 


Med en af ovenstående NAS-enheder på hjemmenetværket, forslår LG at du også investerer i DP1-medieafspilleren. Den afspille stort set alverdens filmformater, inklusiv DivX, MPEG4, WMV9 og H.264, samt lydformater som MP3, AAC, AC3, DTS og Ogg Vorbis. Den giver dig også adgang til webtjenester som Picasa og YouTube.


DP1 findes i to versioner, en med Ethernet-forbindelse til 800 kroner og en med Wi-Fi til 1.200 kroner. N2A2DD2 koster 2.500 kroner, mens den mindre N1A1DD1 koster 1.400 kroner.


 

Annonce:
Forrige artikelHjørring vælter sig i HD kanaler næste år
Næste artikelOppo BDP-95 specifikationer
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.