Forside Nyheder

Ny musikserver fra Olive


Nyt Olive HD mediecenter for musik. Kan kontrolleres fra iPhone, iPad eller iPod Touch.


Olive 03HD musikserver er genvejen til hele musiksamlingen og til alverdens Internet radiostationer uden computer, særlig modtager eller antenne. Fjernbetjening medfølger, men Olive 03HD kan også styres fra iPhone/iPad ved download af gratis software.


Jo nemmere det er at komme igang med ny teknik, jo større glæde og engagement. Det er her en musikserver som Olive O3HD kan være nyttig.


   


Olive sætter lydkvaliteten i højsædet


I den digitale tidsalder, har nyskabende tekniske tiltag med kompakte, bærbare afspillere og lynhurtigt bredbånd gjort det lettere end nogensinde at hente, transportere, opbevare og lytte til musikken, men typisk på bekostning af den basale lydkvalitet.


Det uundgåelige kompromis mellem lydkvalitet og bekvemmelighed har indtil videre afholdt seriøse musikelskere fra at dyrke de nye muligheder, men amerikanske Olive Audio har gjort kompromis overflødigt med en række High End musikservere, senest Olive 03HD.


  


Lokal lagret musik og internet radio


Olive 03HD giver direkte adgang til tusindvis af Internetkanaler med alle musikgenrer og alle tænkelige emner. Musikfiler og CD’er overføres til den interne 500GB harddisk uden softwareinstallation, netværksopsætning eller virusrisiko. Ved importen noteres kunstner, albumtitel, sangtitel, genre, årstal og meget andet.


Musikserveren plads til ca. 1.500 CD’er eller 5.000 numre i HD-kvalitet.


Navigationstaster og farvestærkt touchscreen giver det fulde overblik og gør det let at lave playlister og skifte nummer/plade lige så nemt som en bærbar afspiller, men nu i hi-fi kvalitet fra hjemmeanlægget.


Olive 03HD klarer MP3, FLAC, WAV, CD og de nyeste high definition musikfiler (24 bit og 48/88,2/96/176,4/192 kHz) som indeholder væsentligt mere musikinformation end MP3 eller CD-formatet.


HD-filer kan også downloades fra et stigende antal audiofile hjemmesider.


  


Lydløs – til flere rum


Med phonoudgange samt Gigabit Ethernet og USB, arbejder aldeles lydløst med passiv køling uden blæser med harddisk svøbt i 4 lag støjdæmpende polstring.


Olive systemet kan udvides til at dække flere rum i hjemmet.


 
Pris


Der er farvevalg imellem Mineral Silver og Mocha Black.


Olive 03HD musikserver koster 7995 danske kroner.


 


Kilde: Matrixmedia

Annonce:
Forrige artikelSamsung vil konkurrere med iPod Touch
Næste artikelSpilanmeldelse: Assassins Creed Brotherhood
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.