Forside CES CES 2011

CES 2011: Hjemmebiograf system med 3D fra LG

¨


Få det bedste ud af din filmoplevelse med LG’s 3D Sound-teknologi til stuen


Den nye LG HX996TS hjemmebiografsystem byder på 3D-lyd, som ikke har noget med lyden til 3D blu-ray at gøre. Der er tale om at lyden spredes ud mere diffust fra hver højttaler.


Det føles som om at lyden kommer flere steder fra – både fra gulvet og loftet. Dette er muligt takket være den en konstruktion, hvor højttalerelementerne er placeret både lodret og vandret. Det gør, at lyden både bliver rettet mod væggene, gulvet og loftet.


Dette mere diffuse lydbillede gør placeringen af de enkelte højttalere mindre kritisk, i hvert fald i forhold til “stor lyd” (volumen) som klares af den diffuse projektering.


Der er 2 subwoofere i dette hjemmebiografsystem.


Hovedenheden i LG HX996TS er indeholder 3D blu-ray, og er derudover udstyret med Smart TV (en ny portal som giver adgang til en uendelig mængde underholdningstjenester direkte i tv’et), WiFi samt understøttelse af DLNA-standarden.


LG HX996TS understøtter også HDMI 1.4 med ARC (Audio Return Channel), som gør, at HDMI-tilslutning både kan håndtere billede og lyd. Det betyder, at du ikke behøver at tilslutte et optisk lydkabel, hvilket minimerer antallet af kabler i hjemmet.


 


Pris og levering


HX996TS vil være tilgængelig fra primo april.


Prisen er ikke oplyst.


 


Kilde: LG

Annonce:
Forrige artikelNy Boxee box fra Iomega med NAS
Næste artikelCES2011: Hyundai M-Box K3
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.