Forside CES CES 2011

CES2011: Sonys nye TV modeller


CES2011: Sonys 2011 modeller


Sony holdt som de sidste pressemøde på CES 2011 i Las Vegas. Pressemødet var henvist til Sony’s stand, og det var tydeligt at der primært er tale om opgraderinger af eksisterende modeller.


Sonys 2011-serie af BRAVIA-tv byder på flere internetmuligheder. Næsten alle de nye BRAVIA-tv kan tilsluttes direkte til internettet, og flere og flere kanaler og services bliver tilføjet til funktionen BRAVIA Internet Video.


Du kan browse gennem populære videodelingswebsites såsom YouTube og DailyMotion eller se de tv-programmer, du missede, via TV2 Sputnik. Alt sammen uden at du behøver at tilslutte en pc.
Der er adgang til sociale såsom Twitter og Facebook, og du kan også browse websites og surfe på nettet ved at bruge en Opera-browser direkte på tv-skærmen.


Se også: Billeder fra Sony standenSmartere tilslutningsmuligheder


I 2011-modellerne er der generelt flere integrerede Wi-Fi-tilslutningsmuligheder – fra den biograflignende HX920 over den slanke og stilrene NX720 til EX320, som er den lille skærm med Full HD og internettilslutning.


 


Skype Ready


Ved selv at tilslutte et kamera og en mikrofon (følger med til HX920 og ellers tilgængeligt som ekstratilbehør) til de nye internet-tv, kan du foretage gratis video- og telefonopkald over internettet ved at bruge Skype.


 


 USB Optagelse og smartphone Apps


2011-modellerne byder også på optagelse direkte på USB-harddisk. Med funktionen Electronic Programme Guide kan du indstille tv’et til automatisk at optage programmer og se dem, når det passer dig.


 


iPhone og Android apps til fjernbetjening


Gratis iPhone og Android-apps er også blandt nyhederne i 2011-modellerne. På den måde kan du forvandle din smartphone til en fjernbetjening til dit tv.* Brug din telefon til at styre features såsom TrackID, der kan hjælpe dig med at finde frem til navnet på en sang ved hjælp af et enkelt tryk på en tast. Eller brug telefonen som et tastatur, når du bruger internetbrowsere. 


 


Genopladelige 3D Briller


Sony 3D Active Shutter-briller kan nu genoplades og har fået et nyt og mere let design, så de føles endnu mere behagelige at have på. Med 3D-billeder i Full HD kan du fordybe dig i timevis af 3D-underholdning.


 


Opgradering af billedteknologierne


2011-modellerne byder også på Full HD 2D-billedkvalitet. HX920-modellen er udstyret med Intelligent Peak LED-baggrundsbelysning, som giver et mere biograflignende billede, hvor både sorte og hvide nuancer træder tydeligt frem


Motionflow-teknologi kombinerer LED-baggrundsbelysning med High Frame Rate-paneler til forbedrede, mere detaljerede og jævne billeder. Med Motionflow XR 800 kan du se action-præget indhold såsom spil, sport eller film i høj kvalitet med imponerende detaljer og langt mindre billedslør ved hurtige bevægelser. Endelig byder den nye serie af BRAVIA-tv på en ny billedprocesser – X-Reality – som leverer mere detaljerede billeder.


 


Sony satster på indhold


“Med et større udvalg af internetindhold, smart teknologi og features samt fantastisk 3D-gengivelse vil vores 2011-serie af BRAVIA-tv ændre folks opfattelse af tv-underholdning,” siger Torbjörn Sjöving, Nordic Product Manager TV hos Sony. “Med denne serie vil tv’et for alvor udgøre kernen i hjemmeunderholdningen. Det er fjernsyn på en helt ny måde.”


 


Se også: Billeder fra Sony standen 

Annonce:
Forrige artikelCES 2011: Nu åbner udstillingen
Næste artikelCES 2011: Billeder fra Sony standen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.