Forside * Nyheder

Highend medieafspiller Embla får iPad App


 


Bladelius Embla er en highend medieafspiller. Nu kan der også købes en iPad App som tilbehør.


Entusiasterne, med en highend medieafspiller Bladelius Embla i hjemmet, har savnet muligheden for tablet kontrol. Nu kommer der en iPad App, der kan købes som tilbehør.


Bladelius Embla er en medieafspiller, der via et lokalt flash-drev som buffer, kan afspille musikken fra NAS eller PC. Og nu også den første highend afspiller af sin art, der understøtter Apple iPad.


iPAD app’en er ikke blot en fjernbetjening, men også et værktøj der åbner nye muligheder.


Embla får via iPAD app’en mulighed for at spiller musik lagret på en NAS eller PC på samme netværk – samt naturligvis fra Emblas eget FLASH-lager.


Der kan nu lagres ubegrænsede mængder af musik på eksterne kilder. Musikken bliver “bufferet” på Emblas FLASH lager og spillet derfra – så lydkvaliteten er præcis den samme høje kvalitet du hidtil har kendt fra Embla – forudsat naturligvis at musikken er lagret i et ukomprimeret format. 


I iPAD app’en er der mulighed for at søge på og bladre i album, kunstnere, titler, mapper mm.


Via app’en vælges nemt en enhed og kilde: Din NAS, de PC’ere der findes på netværket eller Emblas eget FLASH lager. Styr også Emblas øvrige funktioner som indgangsvælger og lydstyrke (hvis du anvender Embla som forforstærker).


Bemærk at denne App kun er udgivet til iPad, ikke iPhone eller iPod.


Prisen er kr. 1.119,-


Find den i App Store


 Bladelius Embla medieafspiller (pris kr. 53.995,-)


Kilde: Interceptor Audio

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.