Forside Nyheder

I dag åbner YouSee for a la carte TV


 


A la carte TV


Fra i dag kan YouSee kunder selv sammensætte deres personlige TV-pakke som tillæg til den valgte basispakke.


YouSee indfører fra i dag næsten a la carte TV dvs. frit valg af kanaler. Det erstatter det tidligere Favorit.
Adm. direktør i YouSee Niels Brening


19 danske og internationale tv-stationer støtter op om de nye muligheder for mere valgfrihed. Det er TV-stationer der repræsenterer i alt 70 forskellige tv-kanaler, med alt lige fra 24 timers finansnyheder til sport, rejser, natur, underholdning, tegnefilm m.v.


?Vi har været nødt til at genforhandle vores aftaler for at få ret til også at sælge kanalerne enkeltvis. Der er et par danske kanaler, jeg også gerne have set med i ordningen, men overordnet er jeg særdeles tilfreds med, at det er lykkedes os at få 70 kanaler med,? siger adm. direktør Niels Breining, adm. direktør i YouSee.


 


Navn: Ekstrakanaler


Navnet på det nye YouSee produkt er Ekstrakanaler, og vil være et supplement til basispakkerne. Man skal altså stadig have som minimum grundpakken, og hertil kan vælges kanaler i tillæg.


?Hvis man kun ser nogle få tv-kanaler eller kun interesserer sig for specifikke emner, vil vores nye koncept helt sikkert være et godt tilbud. Det er ikke fuldstændigt frit tv-valg, men det er et godt skridt i den rigtige retning, og det bedste vi kunne nå til enighed med tv-stationerne om på nuværende tidspunkt,? siger Niels Breining.


 


Mindst 4 kanaler


Der skal vælges mindst 4 kanaler, og dermed ligner det nye tilbud på mange måder Favorit som nu udgår. Forskellen imellem Favorit og Ekstrakanaler er:  • Ekstrakanaler tilbyder flere kanaler
  • Der er frit valg på antal (dog minimum fire)
  • Ekstrakanaler virker med grundpakken (Favorit krævede mellempakken)
  • Der er flere prisniveauer (10, 20, 30 eller 40 kroner per kanal)

Det er de fleste danske TV-kanaler der er med, med enkelte undtagelser.


De tre store kanaler, TV 2, TV3 og Kanal5, er ikke med, fordi de i forvejen indgår i Grundpakken. Der ud over mangler TV 2 Film, TV 2 Sport og TV3+, som med forskellige begrundelser har sagt nej til at blive solgt uden for de store kanalpakker.


De 70 kanaler er inddelt i fire priskategorier og koster fra 10 til 40 kr. pr. måned. Man kan skifte kanaler fra måned til måned.


Læs også: Nye priser hos YouSee


 

Annonce:
Forrige artikelApple har travlt. iCloud til hele verden tirsdag
Næste artikelMultimedieskatten står for skud
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.