Forside Nyheder

Nemt jailbreak til iPhone 4S klar


 


Hvis du hører til de iPhone-ejere, der ikke vil lade Apple koste rundt med sig, så er der godt nyt til dig. Det tog nogle måneder, men nu er der langt om længe et brugbart og brugervenligt jailbreak klar til iPhone 4S.


Som vanligt tog det ikke så lang tid, før nogle kvikke udviklere havde fundet frem til, hvordan man kunne jailbreake den nyeste version af iPhone – det første jailbreak kom kort tid efter at smartphonen blev lanceret i oktober. Men dette hack var kun midlertidigt. Hver gang telefonen blev slukket eller løb tør for strøm, blev jailbreak’et sat ud af spillet, og man skulle sætte iPhonen til sin computer igen og jailbreake den nok engang.


Det nye jailbreak, der kan klares let og elegant med programmet Absinthe til både Windows og Mac, er “untethered”, hvilket vil sige, at ovenstående manøvre ikke bliver nødvendigt. Jailbreak’et bliver hængende, også efter telefonen har været slukket.


En jailbreaket iPhone kan meget mere end Apples smartphone kan, når den kommer fra fabrikken. Vigtigst af alt kan der efter et jailbreak installeres tredjepartsprogrammer på den, hvilket giver adgang til en hel række nye funktioner og features såsom skræddersyede ringetoner med mere.


Hvis du har mod på at befri din iPhone fra Apples kløer kan du læse mere om Absinthe HER.

Annonce:
Forrige artikelYouSee lancerer HD-kanal på web-tv
Næste artikelStofa betaler bøde på 100.000 kroner
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.