Forside Nyheder

Få fuld fart på spillene med ny SSD-disk


 


SanDisk er klar med en serie lynhurtige SSD diske, deres hurtigste SSD nogensinde.


SanDisk lancerer deres hurtigste SSD nogensinde. De lynhurtige SSD-diske (Solid State Drive) er harddiske hvor mekanikken er erstattet af flash-memory, og de er efterhånden kommet ned i et prisleje hvor alle kan være med.


SanDisk Extreme SSD er op til ti gange hurtigere end en almindelig harddisk (med 7,200 RPM). Det betyder hurtigere programopstart og betydeligt kortere ventetid. De byder desuden på bedre holdbar, og er mere strømbesparende end en almindelig harddisk.


For eksempel tager det kun en brøkdel af den tid, det ellers ville tage at opstarte et spil, og Extreme SSD giver færre forsinkelser i spil og skaber spilmiljøerne hurtigere ved sekvensovergange. Dette kan ikke mindst være til gavn under Massive Multiplayer Online rollespil (MMORPG).


SanDisks nye Extreme SSD læser med op til 550 MB/s, og skriver med op til 520MB/s. De giver op til 83.000 Input-Output-operations per sekund (IOPS) og op til 44.000 uregelmæssige læsninger af IOPS2


Priserne på SSD er efterhånden nede i et niveau hvor alle kan være med. En 120 GB fås for 1.417 kroner, mens en 240 GB er set til  2.448 kroner. (Tjek dagspriserne)

Annonce:
Forrige artikelApples næste OS X får indbygget AirPlay
Næste artikelTag biografen på hovedet, med 3D-hjelmen fra Sony
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.