Forside Produkter HiFi & Surround

Nye B&O surround-højttalere i Beolab 12 serien


 


Bang & Olufsen præsenterer de nye BeoLab 12-2 højttalere, kombinerer stor lyd med minimalt design.


Bang & Olufsen kan i dag præsentere BeoLab 12-2 – den nyeste tilføjelse til virksomhedens samling af væghøjttalere, der er specielt fremstillet til at give fladskærmsfjernsyn en fyldig lyd.


Med deres diminutive formfaktor og skulpturelle elegance, som David Lewis Designers også står bag, bliver det mere en æstetisk fornøjelse end et indretningsmæssigt kompromis at finde plads til dem på væggen. Og på trods af deres beskedne størrelse lover B&O at de nye højttalere byder på en exceptionel akustisk ydeevne.


BeoLab 12-2 supplerer de lidt større BeoLab 12-3 højttalere, der blev lanceret tidligere i år, og som er Bang & Olufsens første væghøjttalere specielt beregnet til rum med fladskærmsfjernsyn. Sammen kan BeoLab 12-3 og Beolab 12-2 udgøre en surroundsound-opstilling.


Ny ICEpower forstærkerteknologi og en slankere strømforsyning leverer ikke mindre end 320 watt, og det er mere end nok til at holde trit med selv de vildeste actionscener fra Hollywood – og tilstrækkeligt til at fyre op under enhver musiksamling.


Inspirationen til det flade design er hentet i B&Os erfaring med car-fi. Bas leveres af en flad bagudrettet 6½” CosCone-basenhed, og diskanten kommer fra Bang & Olufsens patenterede Acoustic Lens Technology. Konstruktionen spreder lydens høje frekvenser i en 180° vandret vinkel, så uanset hvor man sidder foran højttalerne, høres lyden lige godt.


  


Pris og tilgængelighed


Vejledende udsalgspris er 10.995 kroner pr. stk.


BeoLab 12-2 bliver udelukkende solgt gennem autoriserede Bang & Olufsen forhandlere.

Annonce:
Forrige artikelTV 2 Play udvider med TV 2 SPORT
Næste artikelJapansk OLED TV produktion fra 2014
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.