Forside Nyheder

Sony: Ingen PS4 før den for alvor kan imponere


Mon PS4 kommer til at se sådan ud?

 


Den overståede E3 messe afslørede ingen PS4. Ifølge Sony skal teknologien være en hel del bedre før der sker noget.


Igennem længere tid har rygter svirret omkring en PS4. Navnet Orbis har været nævnt som konsollens arbejdstitel og den netop overståede E3 messe var af nogle medier endda nævnt som stedet vi for første gang ville se PS4 i aktion.


Sådan gik det som bekendt ikke og Sony har da også hele tiden benægtet at PS4 var nært forestående. PS3 sælger stadig godt og flere eksklusive titler er på vej, hvorfor en PS4 på nuværende tidspunkt ville være et ret tosset træk af Sony.


Andrew House, Group Chief Executive for Sony Entertainment er netop blevet interviewet af MCV, bl.a. om PS4, hvor han udtalte følgende:


“The right time to talk about new advances in hardware is when you can demonstrate af significant leap on the current experience and something that is going to be attractive”


Med andre ord skal vi altså ikke forvente nogen PS4 snak før Sony for alvor mener at de kan rykke grænserne i forhold til PS3. Hvornår det så er, ja det kan vi kun gisne om. Ser vi mod PC´en er de kraftigste maskiner en del foran konsollerne rent grafisk, men banebrydende bedre er de trods alt ikke.


Jeg ved det er håbløst gætteri, men hvornår forventer I at vi ser noget til enten en ny PlayStation eller Xbox? Personligt tænker jeg tidligst 2014.

Annonce:
Forrige artikelSpotify går direkte efter Pandoras strube
Næste artikelDom i hollandsk Apple/Samsung-sag
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.