Forside Nyheder

Google Nexus Q er aflyst


Google har skiftet mening. Google Nexus Q, som har forårsaget en hel del kløen i en hel del hovedbunde, bliver alligevel ikke sendt ud til de, der har forudbestilt den. Google vil nemlig have lov til at “Forbedre” den, som det hedder i en melding fra firmaet. Hvad det så end betyder.


Google Nexus Q er den eneste hardware-dims, som Google helt selv har fået lavet, og er tænkt som en streaming-enhed til Google Play-indhold. Den kan kobles til et TV, men har også en forstærker indbygget, så den kan kobles direkte til passive højttalere. Den skal fjernstyres med en Android-enhed og har ikke nogen egen menu, der dukker op på TV’et, som man f.eks. kender det fra AppleTV.


Til gengæld er den en sjov hacker-platform, for den er i princippet bare en lille computer med Android ombord, og det har fået flere af de 6000 udviklere, der fik en Nexus Q forærende til Googles udviklerkonference, Google I/O til at lave sjove eksperimenter med den. Der er både folk, der har fået mediecenter-software til at køre på den…og Angry Birds, naturligvis.


Men de, der rent faktisk har forudbestilt den til de 299 dollar, den koster, får sig første omgang en lang næse, for Google vil ikke slippe Nexus Q løs til offentligheden, før de har lavet et par hemmelige ændringer. Til gengæld dropper de at opkræve penge fra de mennesker, der har forudbestilt den før 1/8.


De får simpelthen bare en gratis Nexus Q, når den er klar. Det er da gavmildt, må man sige.

Annonce