Forside Nyheder

Første indtryk af de nye Lumiaer


Som ventet kom der to nye Lumiaer på bordet fra Nokia ved en event i New York sent onsdag eftermiddag dansk tid.


Modelnavnene er Lumia 920 og 820, og som man måske kan regne ud, er der tale om en flagskibsmodel og en model til lidt mindre pengepunge. Som vi også har nævnt her på sitet, er de to telefoner tilgængelige i et væld af farver, men de to farver, som Nokia gerne vil køre frem, er den røde og den gule, der leder tankerne hen på om italienske superbiler.


Du kan se de fulde specs i pressemeddelelsen HER.


I denne står der blandt andet, at Nokia først vil sende telefonerne ud på butikshylderne senere på året. I følge rygter, Recordere har hørt fra kilder tæt på Microsoft, skyldes det, at Windows Phone 8 ikke er helt klar endnu. Det er angiveligt også årsagen til, at Samsungs ATIV-smartphone, der blev lanceret på IFA, først kommer i november.


 


MicroSD-misundelse


Man kan undre sig en smule over Nokias prioriteringer – de har valgt at sætte et microSD-slot i Lumia 820, der til gengæld ikke har PureView ombord i kameraet. Og selvom der er 32GB lagerplads i Lumia 920, er der sikkert nogle. der ser misundelig på muligheden for hukommelseskort i Lumia 820.


Nokia praler også i pressemeddelelsen med, at det 2000mAh store batteri er det største, de nogensinde har sat i en smartphone. Men det er faktisk mindre end de batterier, som Samsung og LG har i deres seneste Android-modeller. Angiveligt bruger Windows Phone dog mindre strøm end Android, afhængig af, hvordan man bruger sin smartphone, naturligvis.


 


Vi er landet i New York


Natten til torsdag dansk tid deltager Recordere.dk i et arrangement i New York, hvor vi får mulighed for at få de nye Lumiaer i hånden. Vi vender tilbage med førstehåndsindtryk og hands-on torsdag.


Senere tilføjelse, læs: Vi har prøvet Lumia 920 og 820

Annonce