Forside Nyheder

Giv din iMac en touchskærm med Zorro Macsk


En Zorro-maske til sin iMac? Der kan lave skærmen på den om til en touchskærm? Den er god nok!


Her er endnu en historie til kategorien: ?Mærkelige gadgets, man alligevel godt kunne finde på at investere i.?


Med Zorro Macsk (og nej, vi har ikke stavet det forkert) kan man give sin 21.1-tommers iMac en banditmaske på, og samtidig lave den om til en computer med touchskærm. ?Masken? sætter sig uden på skærmen og giver den touch-kapacitet ved at omsætte din fingers position til musebevægelser.


Apple har flere gange selv flirtet med (i hvert fald på rygteplanet) at sætte touchskærme i iMacs ligesom man ser det på mange alt-i-én-maskiner fra andre producenter. Men ifølge den gamle mester, Steve Jobs, droppede Apple det i sin tid, fordi man rent praktisk får ondt i armen.


Zorro-masken understøtter endda også multitouch og koster kun 199 dollar på Amazon.com. Hvis man vil læse en anmeldelse af produktet, kan man se, hvad Engadget synes om den HER.

Annonce