Forside Produkter HiFi & Surround

Ny high-end blu-ray fra Marantz

 


 


Marantz sender nu en ny BluRay topmodel på markedet: Marantz UD7007. Med Netflix og DLNA.


Udover at være en Blu-ray, DVD og CD-afspiller, så understøtter Marantz UD7007 også Netflix, streamer film (incl DivX og HD filer) og streamer musik (incl FLAC). UD7007 er DLNA 1.5 certificeret, og kan køre YouTube leanback online services. Med andre ord, en Blu-ray afspiller, der kan være hjørnestenen en ethver filmelskers system.


UD7007 har 2 stk HDMI udgange, der begge understøtter 3D. Det visuelle design matcher Marantz nye generation af Surroundrecievere, og fjernbetjeningsmæssigt integrerer den med samtlige surround recievere fra Marantz.


Billedbehandlingskredsløbene er optimerede, således at billedekvaliten på UD7007 er ekseptionel god. Men Marantz har også gjort ekstra meget ud af lyd kvaliteten. Marantz lydguru Ken Ishiwata har stået for trimningen af lyden. Importøren fortæller at Marantz UD7007 leverer en dynamisk, åben, detaljeret gengivelse, med uhørt præcision og indlevelse, der gør enhver film og enhver CD til en oplevelse.


Endvidere har UD7007 Marantz unikke HDAM lydkredsløb, som sikrer høj ydeevne, når Marantz UD7007 bruges som CD OG SACD afspiller.


Den har både en single ended, men også en balanceret XLR audioudgang, så kompatibilitet og høj performance sikres, uanset hvilken forstærker man benytter. Internt er UD7007 delt op i fem sektioner, for at minimere interferens mellem de forskellige kredsløb, og endvidere har den en ?Pure Direct? funktion for at sikre at afspilning er optimal når man hører stereo.


Kabinettet er ekstra stabilt, med afkoblingsplade i bunden, og en aluminiums plade over løbeværket, som sikrer stabilitet og mindre vibrationer under afspilningen. Samtidig er loaderen hurtigere end tidligere, og med kortere responstid.


  


Pris og tilgængelig


Marantz UD7007 koster kr. 8.295,-


Forhandles af: hififreaks.dk


  


Main Features


YouTube Leanback and Netflix VOD support
Plays Blu-ray Disc, DVD, DVD-Audio, SACD and CD
Network streaming for audio and video (DLNA 1.5 certified)
MP3, WMA, FLAC HD, DivX HD, AVCHD and JPEG compatible
Full control with Marantz Remote APP in combination with new generation Marantz Receiver
32bit/192kHz DAC and high quality stereo analogue audio stage with HDAM
Balanced XLR & gold plated RCA output terminals
Rigid cabinet with additional bottom plate
2x HDMI out to separate audio and video
Fully shielded fast loading mechanism and no fan construction for silent operation
HDMI – 3D ready, CEC
HIGH SPEED HDMITM cable included

Annonce:
Forrige artikelHBO gør sig klar
Næste artikelYouBio kommer til november
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.