Forside Nyheder

Spotify rykker ind i Samsungs SMART TV


Nu kommer Spotify til Samsung E 2012 modellerne


Spotify rykker ind i Samsungs SMART TV


I dag offentliggør Samsung sit globale samarbejde med musiktjenesten Spotify. Og inden længe udgives app’en, der gør verdens førende musiktjeneste tilgængelig på Samsungs SMART TV, Blu-ray-afspillere og hjemmebio-systemer i E-serien fra 2012.


Samsung kan som den første tilbyde Spotify direkte i et SMART TV. Med et musikbibliotek, der rummer mere end 18 millioner* sange, lanceres tjenesten nu på det europæiske marked* og vil indledningsvis være tilgængelig på alle Samsungs SMART TV i E-serien fra 2012. Senere på året kommer app?en også på Samsungs Blu-ray-afspillere og hjemmebio-systemer i E-serien fra 2012.


 At høre musik via Spotify på et Samsung SMART TV er nemt. App’en kan downloades på internettet via SMART Hub til TV?et, Blu-ray-afspilleren eller hjemmebio-systemet, og brugerfladen er naturligvis tilpasset TV-skærmen. Herfra er det bare at logge på Spotify-kontoen, præcis som normalt. De, der allerede har en Spotify Premium konto kan logge på og lytte til musik og få adgang til gemte spillelister, som synkroniseres automatisk. Nye brugere kan besøge www.spotify.com/freetrial og prøve et Spotify Premium-abonnement gratis i 30 dage.


? Spotify supplerer vores eksisterende udvalg af apps, da det er den første omfattende og rendyrkede musik-app i SMART Hub. Nu behøver man ikke længere tilslutte sin tablet eller bærbare computer til sit lydsystem. Alt findes samlet i TV’et, siger Martin Engen, salgschef for AV i Samsung Danmark.


Kilde: Pressemeddelse, Samsung Nordic

Annonce