Forside Nyheder

Oplev 3D med Canal Digital hele weekenden


 


Naturprogrammer fra National Geographic i 3D hele weekenden


Sammen med National Geographic blænder Canal Digital denne weekend op for en helt unik tv-oplevelse i 3D.


?Vi har udvalgt 6 fantastiske dokumentarudsendelser i National Geographics velkendte kvalitet, som for første gang i Danmark vises i 3D formatet. Tidligere har mange af vores kunder haft mulighed for at prøve 3D, når vi har sendt live sportsbegivenheder, og nu glæder vi os til at vise dokumentarprogrammer, som også egner sig utroligt godt til 3D formatet,? siger Catja Middelboe Andersen, kommunikationsdirektør hos Canal Digital.


  


Fra fredag kl. 18


Alle parabol-kunder med en HD tv-boks og en fladskærm, der kan vise 3D, får adgang til programmerne, der kører i sløjfe hele weekenden.


Det hele starter fredag d.14. december kl. 18.00 på kanalplads 7, og de første udsendelser er programsat således:
Fredag Program
18:00 MEERKATS:For første gang tages tv-seerne med ind i surikaternes fantastiske verden i Kalahari ørkenen. Ved hjælp af den nyeste 3D-teknologi afsløres detaljerne om disse skabninger.
19:00 POLAR BEARS: I denne dokumentar tages tv-seerne med på en rejse til Antarktis. I flotte 3D-optagelser udforskes isbjørnens sosiale intelligens og fantastiske overlevelsesevne.
20:00 BLOWDOWN: Fonte Nova i Brasilien er Sydamerikas største sportsarena med plads til 110.000 mennesker. Efter at stadion kollapsede i 2007 og flere mennesker omkom, har Forte Nova været lukket. Nu ryddes området for at gøre plads til et nyt stadion, som skal stå klar til fodbold-VM i 2014. Blowdown er med når Fonte Nova rives ned og viser unikke 3D-billeder af sprængningerne. 
21:00 CHINA REVEALED: Seerne tages med på en ekspedition til et helt uudforsket område i Kina bestående af fascinerende landskaber og unikke kulturminder, som den vestlige verden aldrig har set. De hemmelige seværdigheder er nu optaget i 3D og skaber en opdagelsesrejse du sent vil glemme
22:00 ALIEN DEEP WITH BOB BALLARD: Dr. Bob Ballard er sin generations største undervands-eventyrer. Vi er med på en rejse under vandet, hvor ingen har tidligere har været og ser fantastiske bjergformasioner, lavaventiler og sjældne dyrearter.
23:00 THE EYE: European Southern Observatory ligger i bjergene i Chiles ørken Atacama. På dette afsides beliggende sted er der meget gode forhold for at udforske verdensrummet. Programmet besøger astronomer og ingeniører og giver os et unikt indblik i deres forskningsprojekt.

Annonce:
Forrige artikelViasat får påtale af Forbrugerombudsmanden
Næste artikelSamsung-chef indrømmer: Bruger Apple hjemme
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.