Forside Indhold og distribution Film

Stofa bredbånd er bedst til Netflix


 


Det er ikke ligegyldigt hvor du har bredbånd, hvis du vil nyde Netflix i bedste kvalitet. Tjek kvaliteten af din internet-udbyder her.


Hvis du syntes streaming-kvaliteten godt kunne være lidt bedre, når du ser film fra Netflix og de øvrige streaming-tjenester, så behøver det ikke være selve tjenesten den er gal med. Det kan også være din internet-udbyder, der er flaskehals.


Netflix måler løbende kvalieten af de enkelte internet-udbydere (ISP) og for november strøg Stofa til tops. Hvis du vil være sikker på den ypperste kvalitet fra Netflix, så er det som kunde hos Stofa Bredbånd at du får det.


Derefter følger Dansk Kabel-TV og ComX. Ikke overraskende er mobil-leverandørene dårligst til streaming-kvalitet, hvilket jo ligger i mobilnettenes natur.


Men overraskende er måske at blandt de almindelige internetudbydere, der scorer TDC, Telenor og Telia ikke særligt højt. Men sådan helt generelt skal man være på kabel-tv internet eller fiber internet, for at være sikker på en høj score. ADSL via kobbernettet er ikke det mest velegnede til streaming.


 


Netflix kvalitetsmåler for November 2012


Annonce