Forside Nyheder

Her er prisniveauet på YouSee a la carte
Ulf Lund, vicedirektør, programmer og produkter hos YouSee fortæller om den nye prisstruktur. 


YouSee fortalte mere om deres planer for a la carte kanaler på konferencen YouSee Live i Bella Center.


Som vi kunne fortælle forleden dag, så er YouSee på vej med en mere fri model for tilvalgskanaler.


Det bliver en form for a la carte, hvor der er næste frit valg fra et udvidet “menu-kort”. Dog skal man abonnere på grundpakken, så helt a la carte er det ikke. Men der vil frit kunne vælges imellem over 100 TV-kanaler, som tillæg til kanalerne i grundpakken.


Nu kender vi også prisniveauet. Ikke per kanal, men hvilke priser YouSee opererer med i forhandlingerne med TV-selskaberne.


Da forhandlinger endnu ikke er afsluttet, så kan YouSee ikke give en detaljeret oversigt over priserne på de enkelte kanaler. Men de holder fast i de priser der er for tilvalg i dag.


TV-kanalerne inddeles i prisgrupper på 10 kr, 20 kr, 30 kr og 40 kr. per måned. De ville dog ikke udelukke at der kunne komme en enkelt kanal eller to der ender med at koste 50 kr/måned.


Her tænkes især på de dyre sportskanaler, og YouSee lod da også skinne igennem at især Viasat har vist sig sværest at forhandle a la carte tilbud med.


Men 10-40 kr/måned per tilvalgt kanal. Det er samme prisskala som i dag, hvor kravet er at man skal aftale mindst fire kanaler.


Lyder det som et tilbud I vil gøre brug af?


 


 

Fra sommer bliver der mere frit valg på TV-hylderne. Foto: recordere.dk


Annonce