Forside Nyheder

Apple udskyder opførelse af nyt hovedkvarter


Efter at have registreret sin første profitnedgang i næsten et årti ved sidste regnskabsfremlægge, har Apple besluttet sig for at stramme livremmen en lille smule.


Også selvom det sidste regnskab faktisk var bedre, end mange analytikere havde spået det til at være.


Besparelserne går nu ud over Apples nye hovedkvarter, der ud over en smuk, UFO-lignende bygning, også skulle have en ekstra, knap så arkitekturmæssigt ambitiøs bygning til at huse firmaets mange forskellige typer medarbejdere lige fra ingeniører til marketingfolk.


Det er opførelsen af denne sidste bygning, der nu er blevet udskudt. Den var egentlig planlagt til at være færdig i 2016 samtidig med ?UFOen?, men nu venter Apple i stedet med at begynde byggeriet til UFOen er færdig.


Du kan se de reviderede planer HER.

Annonce