Forside Detail

De fysiske butikker rykker på nethandlen
Etablerede fysiske butikker er populære på nettet 


Det er butikskæder som Elgiganten, Bilka og Coop der rykker frem på nettet nu. Her er de 20 mest populære ifølge prisguide.


Prisguiden Pricerunner har tjekket hvilke 20 netbutikker der hitter hos dem netop nu, og en interessant trend er at butikskæderne med fysiske butikker rykker frem. Den mest besøgte webshop er nu Elgiganten, skarpt forfulgt af Bilka.


“Når danskerne søger priser på PriceRunner.dk og efterfølgende skal til at handle er det Elgigantens webshop, der flest gange får besøg. Dermed kan vi kåre Elgiganten.dk som den mest populære webshop”, siger Martin Andersen, direktør for PriceRunner i Danmark.


Når vi søger på prisguiderne, så er det især priser på elektronik, lyd og tv-produkter vi kigger på. Derfor er top-20 ikke overraskende præget af nettets forskellige elektronikleverandører, men altså nu i højere grad også dem med fysiske butikker.


“Det er tydeligt, at kan du skabe en stærk sammenhæng mellem din fysiske butik og dit online univers har du som butik en stor fordel.  På den måde er det ikke så afgørende for butikken om kunden køber varen i den fysiske butik eller bestiller den på nettet når de kommer hjem. De giver kunden en god mulighed for at tjekke varen inden de køber den”, slutter Martin Andersen.


 


Aktuel top-20 hos Pricerunner 1. elgiganten.dk
 2. bilka.dk
 3. cinemagic.dk
 4. proshop.dk
 5. computersalg.dk
 6. wupti.dk
 7. merlin.dk
 8. cdon.dk
 9. fcomputer.dk
 10. dustinhome.dk
 11. komplett.dk
 12. redcoon.dk
 13. coolshop.dk
 14. pixmania.dk
 15. coop.dk
 16. webhallen.dk
 17. computercity.dk
 18. punkt1.dk
 19. homeshop.dk
 20. happii.dk

Annonce