Forside Nyheder

Sonys 4K-modeller kan fås til menneskepenge


Der er NAB-messe i Las Vegas, og selvom denne messe er rettet mod broadcast-industrien og slet ikke er så forbrugerorienteret som storebroderen CES, slipper der stadig lidt nyt ud hist og her.


Det gælder f.eks. Sony, der har afsløret priserne på deres store 4K-modeller, som vi fik lov at kigge på under CES-messen i januar. Og modsat de store 84-tommer-modeller fra LG og Samsung, vi har set, bliver man næppe udsat for spot og spe og kaldt vanvittig, hvis man investerer i dem. Priserne er noget mere rimelige, hvis man kan nøjes med 65 tommer i stedet for 84.


Således bliver den 65 tommer store LED-model med 4K-opløsning, XBR-65X900A, sendt på markedet til omkring 6.999 dollar, eller lige over 40.000 kroner før dansk moms. Kan man nøjes med 55 tommer, kan man købe modellen XBR-55X900A til 4.999 dollar, eller omkring 28.700 kroner.


Diskussionen går naturligvis på, om det overhovedet kan betale sig at købe et 4K-TV nu, før der for alvor er kommet indhold i 4K at kigge på. Men det har Sony også en løsning på, som du kan læse om HER.

Annonce