Forside Nyheder

Microsofts Kevin Turner antyder at nye Surfaces er på vej


Der er tegn i sol og måne på, at Surface Pro formentlig kommer i en Haswell-udgave inden så længe.


Flere ting indikerer dette. Recordere har talt med flere kilder under Microsofts Worldwide Partner Conference, der alle henviser til de samme indikationer.


For det første gør Microsoft lige nu alt for at reducere lageret af Surfaces. De gav en Surface Pro til hver af de 6000 deltagere på deres udviklerkonference, Build, og på partnerkonferencen, der finder sted i disse dage i Houston, har deltagerne fået et ualmindeligt godt tilbud. De kan nemlig købe en Surface RT for 100 dollar (ca. 600 kroner) og en Surface Pro for 400 dollar (ca. 2400 kroner) under konferencen.


For det andet er Haswell som en gave til Surfacen, da dens største udfordring er dens korte batterilevetid. Og det er noget, Haswell-serien fra Intel råder bod på med dens lave strømforbrug.


Men det, der slog hovedet på sømmet, var Chief Operating Officer Kevin Turners (bill.) udlægning af Microsofts strategi for det kommende regnskabsår, der starter i denne måned. Det skete under Turners keynote onsdag.


Her kunne man på en af hans slides aflæse, at der er ?opdateringer? på vej til såvel Surface RT som Surface Pro. Det kan være mange forskellige slags opdateringer, men det er næppe på softwaresiden, da opdateringerne her kommer sammen med Windows 8.1. Surface RT vil formentlig fortsætte med ARM-strukturen, men Surface Pro kan næsten ikke andet end at få Haswell ombord.


Ifølge planen er der også nye accessories og farver på vej, så måske bliver de nye Surface ikke kun sorte med et farvet omslag.
Kevin Turners slide med de mange nyheder fra Microsoft i det kommende regnskabsår.


Annonce