Forside Nyheder

PlayStation 3-spillet The Last of Us sætter salgsrekorder


PlayStation 3-spillet The Last of Us sætter salgsrekorder
 
PlayStation 3-spillet The Last of Us har på under en måned solgt mere end 3,4 millioner eksemplarer på verdensplan. Dette gør spillet til den hurtigst sælgende nye PlayStation 3 spil-franchise nogensinde samt det bedst sælgende spil til PlayStation 3 i hele 2013.

 
Sony Computer Entertainment annoncerede i dag, at salget af The Last of Us har overskredet 3,4 millioner eksemplarer på verdensplan. Salget af spillet, der kun findes til  PlayStation 3 har overgået alle forventninger og er nu det bedst sælgende PS3-spil i hele 2013. Samtidig er spillet den hurtigst sælgende nye spil-franchise til PlayStation 3.
 
The Last of Us udkom den 14. juni og fortæller en gribende historie om en rejse og kamp for overlevelse i en verden, der er voldsomt forvandlet. Historien udspiller sig 20 år efter en verdensomspændende infektion af Cordyceps-svampen har udslettet en stor del af Jordens befolkning. Historien giver en realistisk skildring af menneskesindets dybde gennem hovedpersonerne Joel og Ellie. Deres rejse er fyldt med dramatiske øjeblikke og berører komplekse temaer om overlevelse, loyalitet, kærlighed og frelse.Læs vores anmeldelse af The Last of Us her“De flotte salgstal beviser, at The Last of Us virkelig er kvalitetsspil,” siger Shuhei Yoshida, President of Sony Computer Entertainment Worldwide Studios. Han fortsætter:
 
“Holdet hos Naughty Dog er sande visionærer, og dette spil beviser uigendriveligt, at deres evner inden for historiefortælling er uden sidestykke. PlayStation stræber hele tiden efter at skabe de mest unikke spiloplevelser, der fornyer den interaktive underholdningsindustri, hvilket The Last of Us er et perfekt eksempel på.”


Kilde: Pressemeddelse, Sony Computer Entertainment, Danmark

Annonce