Forside Indhold og distribution Film

Honda vil redde Drive-In-biografer


 


Det er ikke alle biografer, der har råd til at konvertere til digital projektion, og det er et problem, efterhånden som der laves færre celluloid-kopier.


Den digitale konvertering er som regel dyr, og det kan betyde knald eller fald for især små og smalle biografer. Det gælder dog også de amerikanske drive-in-biffer, der allerede har svært ved at konkurrere med de store multiplex-biografer i byer og forstæder.


Men nu kommer Honda drive-in-biograferne til hjælp. De har lanceret ProjectDriveIn.com, hvor de har lovet at sponsorere den digitale konvertering i fem amerikanske drive-in-biografer. På ovenstående hjemmeside har folk så mulighed for at stemme om, hvilke fem biografer, det skal være.


Samtidig ønsker Honda at redde flere biografer gennem en crowdfunding-kampagne på Indiegogo, der også forsøger at hjælpe med overgangen til digital projektion for de gamle bil-bio?er.


I Danmark er den eneste drive-in-biograf som bekendt Drive-In Bio i Lynge på Sjælland, der mener at være Europas største af sin art. Det har ikke været muligt for os at finde ud af, om Drive-In Bio er gået over til digital projektion ? men måske ved Recorderes veloplyste læserskare noget?


I givet fald, så giv lyd i kommentarsporet. Hvis ikke Drive-In Bio er blevet digital endnu, er der måske grundlag for en lignende kampagne i Danmark.

Annonce:
Forrige artikelStofa er nu bedst til Netflix
Næste artikelPhilips Hue kan hackes
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.