Forside * Nyheder

Apple patentansøgning viser NFC i knappen


 


En ny patentansøgning er dukket op, og den viser både fingeraftrykslæser og NFC i hvad der ligner hjemmeknappen.


Hjemmesiden freepatentsonline har publiseret en europæisk patentansøgning fra Apple, der beskriver en knap med både fingeraftrykssensor og NFC.


Et vedholdende rygte om den næste iPhone er at den kommer med fingeraftrykslæser.


NFC (Near Field Communication) er ved at blive en defacto standard for igangsættelse af funktioner, blot ved at lade en NFC-enhed røre en anden NFC-enhed.


Det kunne være at starte en parring af en medieafspiller med en mediehøjttaler, blot de to rører hinanden det rigtige sted, eller det kan være betalinger i butik, hvor du lægger din smartphone på dankort-terminalen, for at starte en betaling.


Selvom den offentligjorte ansøgning er europæisk, så udspringer den af en tilsvarende amerikansk patentansøgning. Det er interessant fordi det viser at Apple også arbejder med NFC, noget de ikke hidtil har understøttet.


Hvorvidt den næste iPhone, der præsenteres dansk tid tirsdag aften, så kommer med en hjemmeknap af denne type, må vi afvente at se.


Læs også: Live blog tirsdag aften – nye iPhones

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.