Forside Nyheder

Nokia præsenterer nyt 22. oktober


 


Selvom Microsoft har overtaget Nokia ser det ud som om, de førstkommende produktlanceringer alligevel bliver gennemført.


I hvert fald har Nokia netop udsendt en teaser-invitation til en event, der ligger mere end en måned fremme i tiden, nemlig 22. oktober.


I invitationen afslører Nokia ikke ret meget, andet end end tre hash-tags: #blazing, #stories og #innovationreinvented. Det sidste, ?genopfundet innovation?, er jo store ord. Måske er det fordi, det er en tilsvarende stor telefon, Lumia 1520, der skal annonceres. Ifølge rygter og spionfotos er der tale om en 6-tommers phablet med plads til en ordentlig skovlfuld live tiles på skærmen.


Invitationen viser også et billede af skiløbere, der løber på sand i stedet for sne. Så kan man jo håbe, at det er fordi, det skal symbolisere nytænkning og ikke, at Nokia kommer med en Lumia til al slags vejr.

Annonce