Forside IFA IFA 2013

Nye recordere fra Panasonic (Blu-ray/HDD)Galleri: De nordiske recordere vil se ud som disse tyske modeller. Fotos: recordere.dk


 


Panasonic er klar til lancering af de første Blu-ray og harddisk-recordere til kabel-tv, nu tilpasset det nordiske marked.


Før sommer gik Panasonic ind i et pilot-projekt, der handlede om at undersøge interessen for deres Blu-ray og harddisk-recordere på det danske marked.


To tyske modeller, ikke fuldt tilpasset Norden, blev sat til salg i Danmark, som en prøveklud.


“Nu kommer der så “rigtige” nordiske modeller”, fortæller Jonas Eriksson, Senior Product Manager hos Panasonic, til recordere.dk og fortsætter:


“De nye blu-ray og harddisk-recordere kommer i to udgaver, en med 500 GB harddisk (DMR-BCT73) og en med 1 TB (DMR-BCT83). Den lille i sort og den store i sølv finish. Prisniveauet bliver lidt lavere end de nuværende modeller (der koster kr. 5000 og kr. 6000, red).”


Begge kommer med Smart TV tilpasset Norden, eksempelvis med adgang til filmtjenesten SF Anytime. Desværre bliver der ikke adgang til Netflix i disse modeller.


Der er to HD-tunere i, men kun til kabel-tv (DVB-C). Der kommer ingen recordere til satellit eller egen antenne i denne omgang.


Begge recordere kommer med features som 4K-opskalering, 3D Blu-ray, MKV, FLAC mv. De endelig specifikationer følger i næste uge.


De nordiske modeller er ikke udstillet her på IFA-udstillingen, men de får samme udseende som de nye tyske recordere, som vi har samlet i et galleri her ovenfor.

Annonce:
Forrige artikelPanasonic: Også nye plasma TV i 2014.
Næste artikelVerdens største OLED TV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.