Forside Nyheder

Nokia introducerer Nokia Lumia 1520


Nokia introducerer Nokia Lumia 1520


Nokia har netop offentliggjort den første Lumia-smartphone med en skærm på seks tommer. Nokia Lumia 1520 kommer med en 1080p full HD-skærm, og med offentliggørelsen af den nye smartphone har man optimeret startskærmen, så der er blevet plads til en tredje række med de populære livetiles. Den optimerede startskærm gør det muligt at få flere apps på forsiden, og så kan man også se endnu større udsnit af sin kalender, e-mail og sine notater end tidligere.


– Med Lumia 1520 er vi endnu en gang lykkedes med at udvide vores portefølje, så vi kommer ud til en bredere målgruppe. Lumia 1520 rammer plet hos den almindelige forbruger, der bruger sin smartphone til at se film eller spille, og den rammer også plet i business-segmentet, hvor man har brug for at arbejde mere intensivt, når man er på farten, siger Niels Kjelstrup, der er produktchef i Nokia Danmark.


Lige som Nokias øvrige portefølje kommer Lumia 1520 med Microsoft Office, der giver mulighed for at gennemse og redigere i dokumenter, og dokumenterne kan man gemme i skyen på Skydrive med 7 GB gratis plads, eller på Lumia 1520?s 32 GB interne hukommelse med mulighed for at udvide med 64 GB via et Micro SD-kort.20 Megapixel Pureview-kamera


Lumia 1520 er udstyret med et 20 MP PureView-kamera, der ligesom Nokias tidligere modeller også har optisk billedstabilisering. Med den nye app Nokia Camera, der samler de mest populære billedprogrammer – Pro, Smart og Video – i et mere simpelt billedprogram, bliver det nu lettere end nogensinde at tage billeder i høj kvalitet og efterfølgende beskære og re-frame dem, så man fortæller netop den historie, man gerne vil have frem. Lumia 1520 optager video i fuld HD og har fire indbyggede mikrofoner med Nokias Rich Recording-teknologi.


Kilde: Nokia Danmark
Foto: Nokia Lumia 1520


Specifikationer


Operating system
  • Windows Phone 8 with the latest updates

  • HERE location and mapping services

  • HERE location and mapping services: Free global HERE Maps and HERE Drive+;Free HERE Transit available in the Store

Display  • 6? full HD 1080p LCD. Great outdoor visibility with, ClearBlack technology, High Brightness Mode, Sunlight readability, Super sensitive touch for glove and nail usage protected with Gorilla glass 2

Battery  • 3400 mAh with integrated wireless charging (Qi compatible)

Processor  • 2.2GHz Quad Core Snapdragon 800

Main camera  • PureView 20 MP Auto Focus  ZEISS optics with Optical Image Stabilization (OIS), 2x lossless zoom, dual LED flash, 1080p @ 30 fps video with optical image stabilization.

Front facing camera  • 1.2 Skype HD 720p video

Memory  • 2GB RAM, 32 GB internal user memory; 7 GB SkyDrive cloud storage, micro SD card support up to 64GB

Annonce